Καλάθι Αγορών (0)
SENI ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 500ml
-45%
SENI ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ 500ml
Αφρός καθαρισμού σώματος, 500 ml για απαλό καθαρισμό και φροντίδα της επιδερμίδας με σεβασμό στο φυσικό pH χωρίς χρήση νερού.
Κωδικός:
175.43405
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
8.28 €
Τελική Τιμή:
4.55 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Τα προ'ι'όντα SENI CARE δημιουργήθηκαν για να ενισχύουν το φυσικό μηχανισμό προστασίας της επιδερμίδας από εξωτερικούς παράγοντες ενώ βοηθούν στην αναπλήρωση σημαντικών θρεπτικών συστατικών για τη βελτίωση της υφής και της όψης της.

    Το Seni Care Body Foam είναι ένα προϊόν για τον απαλό καθαρισμό και τη φροντίδα της επιδερμίδας του σώματος που έχει τάση για ερεθισμό, καθώς δεν περιέχει σαπούνι αλλά μία ειδική φόρμουλα που προστατεύει το φυσικό pH, χωρίς να απαιτείται η χρήση νερού. Ήπια ενυδατικά στοιχεία και sinodor για απομάκρυνση και αποφυγή της δυσοσμίας των ούρων, που το καθιστά πλήρως κατάλληλο και για χρήση σε αλλαγές προϊόντων ακράτειας.

    Περιποίηση για καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με φροντίδα...

  • Ανακινήστε τη φιάλη και αναποδογυρίστε πιέζοντας το στόμιο για να βγεί το προϊόν.

    Τοποθετήστε το κάθετα προς το δέρμα σε απόσταση 10 εκατοστών και απλώστε ομοιόμορφα στις περιοχές καθαρισμού χωρίς να τρίβετε έντονα. Αφήστε το 1-2 λεπτά και αφαιρέστε (με ένα πανί ή καθαρή πετσέτα). Δεν χρειάζεται ξέπλυμα με νερό.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294