Καλάθι Αγορών (0)
MOLICARE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 500ml
-35%
MOLICARE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 500ml
Σαμπουάν μαλλιών, 500 ml για απαλό και βαθύ καθαρισμό που φροντίζει το τριχωτό της κεφαλής με πρακτική δοσομετρική αντλία.
Κωδικός:
175.0172
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
5.80 €
Τελική Τιμή:
3.76 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η Hartmann ως ένας από τους κολοσσούς στον τομέα της ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων προϊόντων και εξατομικευμένων υπηρεσιών για κάλυψη κάθε ανάγκης στην περιποίηση ενηλίκων αλλά και ασθενών που επιζητούν αποτελεσματική καθημερινή φροντίδα.

    Η σειρά Molicare Skin Καθαρισμός με το σαμπουάν μαλλιών προσφέρει απαλό και βαθύ καθαρισμό που φροντίζει το ξηρό τριχωτό της κεφαλής χάρη στην πανθενόλη και στο αμυγδαλέλαιο που περιέχει. Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές ενώ πρακτική δοσομετρική αντλία.

    Όλα τα προϊόντα καθαρισμού της σειράς MoliCare® Skin έχουν τιμές pH προσαρμοσμένες στο δέρμα με ήπια, καθαριστικά και ενυδατικά συστατικά για βαθύ και απαλό καθαρισμό της ταλαιπωρημένης ώριμης επιδερμίδας. Η σειρά διαθέτει επίσης ειδικά προϊόντα για τον επαγγελματικό καθαρισμό κλινήρων ασθενών ή ασθενών με ακράτεια. Με απαλό δροσερό άρωμα και ουδέτερο pH.

    Δερματολογικά ελεγμένα.

  • Γυρίζετε τη δοσομετρική αντλία στο on και λαμβάνετε με το πάτημα της αντλίας την επιθυμητή ποσότητα και αφροποιείτε με λίγο νερό για πλύσιμο του τριχωτού της κεφαλής με απαλές κινήσεις χωρίς τριβή.

    Ξεπλένετε με νερό και στεγνώνετε με μία πετσέτα.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294