Καλάθι Αγορών (0)
MOLICARE ΛΑΔΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 500ml
-40%
MOLICARE ΛΑΔΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ 500ml
Λάδι περιποίησης, 500 ml για εντατική ενυδάτωση με πλούσια έλαια περιποίησης και βιταμίνη Ε με γρήγορη απορρόφηση.
Κωδικός:
175.0211
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
15.65 €
Τελική Τιμή:
9.39 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η Hartmann ως ένας από τους κολοσσούς στον τομέα της ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων προϊόντων και εξατομικευμένων υπηρεσιών για κάλυψη κάθε ανάγκης στην περιποίηση ενηλίκων αλλά και ασθενών που επιζητούν αποτελεσματική καθημερινή φροντίδα.

    Η σειρά Molicare Skin Περιποίηση με το λάδι περιποίησης σώματος προσφέρει εντατική ενυδάτωση με πλούσια έλαια περιποίησης και βιταμίνη Ε ενώ απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα για να μην αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα. Κρατά ενυδατωμένη και απαλή την επιδερμίδα προετοιμάζοντας τη κατάλληλα για την καθημερινή λειτουργία.

    Όλα τα προϊόντα περιποίησης της σειράς MoliCare® Skin προσφέρει υψηλής ποιότητας δραστικά συστατικά για ολοκληρωμένη, εντατική φροντίδα της ξηρής και ταλαιπωρημένης ώριμης επιδερμίδας. Επειδή η παραγωγή λιπιδίων με την ηλικία μειώνεται, η ώριμη επιδερμίδα συχνά είναι άκρως ξηρή. Αυτός είναι ο λόγος που οι ηλικιωμένοι συχνά υποφέρουν από κνησμό και ερεθισμένο δέρμα. Για να ενισχύσουν τον φυσικό μηχανισμό προστασίας του δέρματος, τα προϊόντα περιποίησης της σειράς MoliCare® Skin περιέχουν φυσικά έλαια ενυδάτωσης. Με ελαφρύ, δροσερό άρωμα.

    Δερματολογικά ελεγμένα.

  • Απλώστε το λάδι περιποίησης σε όλο το σώμα με ένα ελαφρύ μασάζ για αποσυμφόρηση δίνοντας τόνωση στην κυκλοφορία του αίματος και ενυδατώνοντας δραστικά την επιδερμίδα χωρίς σημάδια λιπαρότητας.

    Απορροφάται εύκολα και γρήγορα με ένα πολύ απαλό άρωμα.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294