Καλάθι Αγορών (0)
MOLIMED MEN ACTIVE 14τεμ.
-41%
MOLIMED MEN ACTIVE 14τεμ.
Ανδρικά επιθέματα ακράτειας, 14 τεμάχια ανατομικά και διακριτικά επιθέματα σε σχήμα τσέπης για ασφάλεια και προστασία ειδικά σχεδιασμένη για άντρες.
Κωδικός:
175.6007
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
9.80 €
Τελική Τιμή:
5.80 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Η Hartmann ως ένας από τους κολοσσούς στον τομέα της ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων προϊόντων και εξατομικευμένων υπηρεσιών για κάλυψη κάθε ανάγκης στην περιποίηση ενηλίκων αλλά και ασθενών που επιζητούν αποτελεσματική καθημερινή φροντίδα.

  Η σειρά Molimed for Men  διάθετει επιθέματα σχεδιασμένα ειδικά για άνδρες με κατάλληλη εφαρμογή για προστασία και ασφάλεια αλλά και άνεση στην καιημερινότητα και τις ασχολίες της. Το Molimed Men Active είναι σε σχήμα τσέπης που εφαρμόζει γύρω από το πέος. Ενδείκνυνται για ελαφριάς μορφής ακράτεια για εξαιρετικά διακριτική φροντίδα. Ο ειδικός απορροφητικός πυρήνας εγκλωβίζει ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες υγρών με ταχύτητα και σιγουριά.

  Επιθέματα ακράτειας για άντρες με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό με ουδέτερο pH και τεχνολογία Dry-Plus καθώς και υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει τις δυσάρεστες οσμές. Με επένδυση από μη υφασμένο υλικό σε ολόκληρη την επιφάνεια και λευκή εξωτερική πλευρά υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά και αεροδιαπερατή χάρη στους μικροπόρους που διαθέτει. Ειδικά σχεδιασμένες για την ανδρική ανατομία για ασφαλή προστασία και άνεση. Προστατεύουν από την υπερβολική υγρασία, είναι διακριτικές με φαρδιές κολλητικές λωρίδες για εύκολη στερέωση στο εσώρουχο.

  Για άνδρες με ελαφριάς μορφής ακράτεια, π.χ. μετά από επεμβάσεις προστάτη. Κατάλληλα ως άνετη, ασφαλής και διακριτική προστασία για δραστήρια και κινητικά άτομα.

  Δερματολογικά ελεγμένα.

 • Τοποθετήστε εφαπτόμενο στο ανδρικό μόριο και αφαιρέστε την ταινία για να κολλήσει κατάλληλα στο εσώρουχο.

  Αλλάζετε μόλις νιώσετε περιττή αίσθηση υγρασίας αφού έχει καλύψει τη δυνατότητα απορρόφησης ή μετά από κάποιες ώρες χρήσης.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294