Καλάθι Αγορών (0)
SUTTER WC REIN
-26%
SUTTER WC REIN
Υγρό απολυμαντικό αφαλατικό για την τουαλέτα, 750ml για καθαρή και απολυμασμένη επιφάνεια χωρίς υπολείμματα και επικαθίσεις.
Κωδικός:
126.2884
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
7.65 €
Τελική Τιμή:
5.65 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Τα προ'ι'όντα της SUTTER εντάσσονται στον κατάλογο μίας πολυεθνικής εταιρείας κατασκευής και συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τον καθαρισμό, απολύμανση και περιποίηση του σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου. Με κύριο γνώμονα και δέσμευση την ποιότητα αναπτύσσονται ειδικές παραγωγές και τεχνικές ποιοτικού ελέγχου για να παρέχονται καινοτόμες και υψηλές λύσεις καθαρισμού στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

    Το SUTTER ONDA είναι ένα απολυμαντικό * αφαλατικό για την τουαλέτα. Ισχυρό αφαλατικό καθαριστικό για λεκάνες τουαλέτας με άριστη πρόσφυση στα τοιχώματα της λεκάνης που αφήνει την επιφάνεια καθαρή, χωρίς άλατα και απολυμασμένη. Απολυμαντικό σύμφωνα με το πρότυπο EN 1276 (βακτηριοκτόνο), EN 1650 και EN 13697.

    Ιδανικό για επαγγελματική και οικιακή χρήση με επιβεβαιωμένα αποτελέσματα απολυμαντικής και καθαριστικής δράσης.

  • Προ'ι'όν έτοιμο προς χρήση για λεκάνες τουαλέτας και ουρητήρια. Ρίχνετε επαρκή ποσότητα μέσω του ειδικού στομίου κάτω από το καπάκι της λεκάνης αφήνετε να δράσει και ξεπλένετε με νερό.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294