Καλάθι Αγορών (0)
TEZA SPRAY ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΟ 300ml
-33%
TEZA SPRAY ΚΑΤΣΑΡΙΔΟΚΤΟΝΟ 300ml
Εντομοκτόνο σπρέυ,300 ml καταπολεμά γρήγορα και αποτελεσματικά τα έρποντα έντομα.
Κωδικός:
128.1002
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
6.22 €
Τελική Τιμή:
4.17 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Το TEZA, ο ηγέτης της αγοράς των εντομοκτόνων, για περισσότερα από 30 χρόνια αποτελεί τη σίγουρη λύση στην ανάγκη μας για την εξόντωση κάθε ενοχλητικού έρποντος ή ιπτάμενου εντόμου καθώς και του σκόρου. Τα προϊόντα Teza είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας. Με εντομοκτόνα/εντομοαπωθητικά συστατικά νέας γενιάς, φέρνουν την καινοτομία στο σπίτι. Για να εξαφανιστούν κατσαρίδες, σκόρος αλλά και όλα τα έρποντα έντομα.

  To TEZA Spray καταπολεμά γρήγορα και αποτελεσματικά τα έρποντα έντομα.

  Τα σταγονίδια που απελευθερώνονται κατά τον ψεκασμό, περιέχουν δραστικά συστατικά, που καταπολεμούν αμέσως τα έρποντα έντομα.Άμεση εξολόθρευση για κατσαρίδες,μυρμήγκια,κοριούς,τσιμπούρια,αράχνες,ψαράκια,ψύλλους,σκόρους.

  Η λύση είναι μία: TEZA!

 • ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ψεκάζετε μόνο επιφάνειες,ποτέ στον αέρα,με ανοιχτά παράθυρα και πόρτες.

  Για αποτελεσματική δράση σε απόσταση 20-30 εκατοστών να βραχούν σημεία στενά και δύσκολα που περνούν ή συχνάζουν τα έρποντα έντομα.

  ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ, ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ: Κατά μήκος των σοβατεπιών και των περβαζιών, σκοτεινά και υγρά μέρη, υπόγεια, αποθήκες, πατάρια, κάτω και γύρω από μεγάλα αντικείμενα και σωληνώσεις, μέσα σε ντουλάπια. ΚΟΡΙΟΙ, ΨΥΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: Στα σανίδια των κρεβατιών (εκτός από κρεβάτια μικρών παιδιών), στα ξύλινα έπιπλα και στα κενά ξύλινων επενδύσεων. ΣΚΟΡΟΙ: Στις εσωτερικές επιφάνειες των ντουλαπιών, ιδίως στις γωνίες και τις χαραμάδες. ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ: Στα σημεία που συνήθως κάθονται σκύλοι, καθώς και στις ρωγμές ξύλινων κατασκευών. ΨΑΡΑΚΙΑ: Πίσω από ράφια, βιβλιοθήκες, ξεκολλημένες ταπετσαρίες.

  Η διάρκεια δράσης εξαρτάται από τις κλιματολογικές συνθήκες, την απορροφητικότητα των ψεκασμένων επιφανειών και τη συχνότητα καθαρισμού τους. Επαναλάβατε τον ψεκασμό μόνο όταν μειωθεί η δραστικότητα, δηλαδή μόνο όταν αρχίσουν να εμφανίζονται ξανά ζωντανά έντομα. Όπου μπορείτε, ψεκάστε κατ’ ευθείαν πάνω στα έντομα π.χ. ΑΡΑΧΝΕΣ ή στους ιστούς τους . Μετά τον ψεκασμό απομακρυνθείτε μέχρι να στεγνώσουν οι επιφάνειες και αεριστεί ο χώρος.

  Να μην εκτείθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να κρατείται σε δροσερό μέρος

  Κρατήστε το μακριά από παιδιά,έγγυες,ηλικιωμένους,τρόφιμα,ποτά,ζώα.

  Πλύνετε τα χέρια σας σχολαστικά μετά τη χρήση.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294