Καλάθι Αγορών (0)
TEZA ENTOMOKTONO 300ml
-30%
TEZA ENTOMOKTONO 300ml
Εντομοκτόνο σπρέυ,300 ml καταπολεμά γρήγορα και αποτελεσματικά τα ιπτάμενα έντομα.
Κωδικός:
128.1005
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
4.06 €
Τελική Τιμή:
2.86 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Το TEZA, ο ηγέτης της αγοράς των εντομοκτόνων, για περισσότερα από 30 χρόνια αποτελεί τη σίγουρη λύση στην ανάγκη μας για την εξόντωση κάθε ενοχλητικού έρποντος ή ιπτάμενου εντόμου καθώς και του σκόρου. Τα προϊόντα Teza είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας. Με εντομοκτόνα/εντομοαπωθητικά συστατικά νέας γενιάς, φέρνουν την καινοτομία στο σπίτι. Για να εξαφανιστούν κατσαρίδες, σκόρος αλλά και όλα τα έρποντα έντομα.

  Το Τeza Spray 300ml καταπολεμά γρήγορα και αποτελεσματικά τα ιπτάμενα έντομα: μύγες, κουνούπια, σκνίπες, σε κλειστούς χώρους (σπίτια, γραφεία κ.λπ.)Τα σταγονίδια που απελευθερώνονται κατά τον ψεκασμό, περιέχουν δραστικά συστατικά, που καταπολεμούν αμέσως τα ιπτάμενα έντομα.Με διακριτικό άρωμα.

  Η λύση είναι μία: TEZA!

   

 • Τα ιπτάμενα έντομα (κυρίως μύγες και κουνούπια) κυκλοφορούν κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το φθινόπωρο παραμένουν δραστήρια για όσο διάστημα ο καιρός είναι ζεστός και το χειμώνα εξαφανίζονται σχεδόν τελείως.

  Τα αεροζόλ απελευθερώνουν μεγάλες σταγόνες εντομοκτόνου που διαποτίζουν το έντομο, επιτρέποντας στο εντομοκτόνο να εισχωρήσει άμεσα στο σώμα του και να το εξοντώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι κατάλληλα σε μεμονωμένη περίπτωση ή έντονο πρόβλημα.

  Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση,πριν τον ψεκασμό κλείστε τα παράθυρα και τις πόρτες,κρατώντας όρθια τη φιάλη πιέστε τη βαλβίδα και ψεκάστε στην αρχή μικρές ποσότητες στους χώρους κάτω και πίσω από κρεβάτια, ντουλάπια ή πίσω από έπιπλα για να βγουν τα έντομα.Έπειτα από το βάθος του δωματίου και κατευθυνόμενοι προς την πόρτα ψεκάστε ψηλά στο χώρο ΜΟΝΟ στον αέρα και ποτέ σε επιφάνειες.

  Ψεκάζετε για 3-8 δευτερόλεπτα,αρκετός χρόνος για καταπολέμηση των ιπτάμενων εντόμων σε χώρο 40 κυβικών μέτρων.

  Βγείτε αμέσως από το δωμάτιο και αφήστε το κλειστό για 15 λεπτά,μετά ανοιξτε πόρτες και παράθυρα να αεριστεί καλά ο χώρος πριν μείνετε μέσα.Όλα τα εντομοαπωθητικά έχουν σχεδιαστεί και εγκριθεί για χρήση σε χώρους όπου υπάρχουν και άνθρωποι. Για να αποφύγετε την υπερ-έκθεση σας σε εντομοκτόνα προϊόντα θα πρέπει πάντα να διαβάζετε και να ακολουθείτε τις οδηγίες της συσκευασίας.

  Να μην εκτείθεται σε υψηλές θερμοκρασίες και να κρατείται σε δροσερό μέρος.

  Να μην χρησιμοποιείται για άλλη χρήση από αυτή που προορίζεται.

  Κρατείστε το μακριά από παιδιά,τρόφιμα,ποτά,ζωοτροφές.

  Πλύνετε τα χέρια σας σχολαστικά μετά τη χρήση.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294