Καλάθι Αγορών (0)
TEZA ΣΥΣΚΕΥΗ 2 ΣΕ 1 +ΑΝΤΑΛ/ΚΟ
-28%
TEZA ΣΥΣΚΕΥΗ 2 ΣΕ 1 +ΑΝΤΑΛ/ΚΟ
Εντομοαπωθητική συσκευή,2 σε 1 για χρήση είτε υγρού είτε ταμπλέτας για 60 νύχτες προστασίας από κουνούπια και σκνίπες.
Κωδικός:
128.1010
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
7.62 €
Τελική Τιμή:
5.48 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Το TEZA, ο ηγέτης της αγοράς των εντομοκτόνων, για περισσότερα από 30 χρόνια αποτελεί τη σίγουρη λύση στην ανάγκη μας για την εξόντωση κάθε ενοχλητικού έρποντος ή ιπτάμενου εντόμου καθώς και του σκόρου. Τα προϊόντα Teza είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας. Με εντομοκτόνα/εντομοαπωθητικά συστατικά νέας γενιάς, φέρνουν την καινοτομία στο σπίτι. Για να εξαφανιστούν κατσαρίδες, σκόρος αλλά και όλα τα έρποντα έντομα.

  Η συσκευή ΤΕΖΑ 2σε1 είναι κατάλληλη για χρήση είτε υγρού είτε ταμπλέτας.

  Διαθέτει διακόπτη ασφαλείας ON/OFF που διευκολύνει τη χρήση της συσκευής καθώς δε χρειάζεται να τη βγάζετε από τη πρίζα.Διαρκεί για 60 νύχτες και κρατάει μακριά κουνούπια και σκνίπες για ήσυχες ώρες.

  Η λύση είναι μία: TEZA!

 • Ανοίγετε τη συσκευασία και βιδώνετε στο μέρος που πάει στην πρίζα το υγρό ανταλλακτικό αφού έχετε αφαιρέσει το καπάκι ασφαλείας του και τοποθετείτε στην πρίζα με το διακόπτη στο on.Αλλαγή χρειάζεται όταν τελειώσει το υγρό οπότε παίρνουμε ένα νέο ανταλλακτικό.

  Εναλλακτικά αν προτιμάτε τη χρήση ταμπλέτας τοποθετείτε την ταμπλέτα στο επάνω μέρος της συσκευής συρταρωτά και βάζετε στην πρίζα με το διακόπτη αναμένο στο on όταν θέλουμε να είνα ενεργό και στο off όταν θέλουμε απενεργοποίηση.Όταν αλλάξει τελείως χρώμα η ταμπλέτα χρειάζεται ανανέωση με μία καινούρια.

  Η συσκευή διατηρείται αναλείωτη(εκτός βλάβης).

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294