Καλάθι Αγορών (0)
TEZA SPIRAL 8+2
TEZA SPIRAL 8+2
Εντομοαπωθητικές σπείρες,8+2 τεμάχια για να κρατάνε μακριά κουνούπια και σκνίπες ακόμα και σε ανοιχτούς χώρους.
Κωδικός:
128.1009
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
1.85 €
Τελική Τιμή:
1.35 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Το TEZA, ο ηγέτης της αγοράς των εντομοκτόνων, για περισσότερα από 30 χρόνια αποτελεί τη σίγουρη λύση στην ανάγκη μας για την εξόντωση κάθε ενοχλητικού έρποντος ή ιπτάμενου εντόμου καθώς και του σκόρου. Τα προϊόντα Teza είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας. Με εντομοκτόνα/εντομοαπωθητικά συστατικά νέας γενιάς, φέρνουν την καινοτομία στο σπίτι. Για να εξαφανιστούν κατσαρίδες, σκόρος αλλά και όλα τα έρποντα έντομα.

  Το Τeza Spiral έχει απωθητική δράση κυρίως σε κουνούπια και σκνίπες. Τα ενεργά συστατικά που εκλύονται κατά την καύση, απωθούν τα ενοχλητικά έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναπλησιάσουν, ενώ όσα τυχόν παραμένουν μέσα στο χώρο ναρκώνονται και δεν τσιμπούν

  Μία σπείρα είναι αρκετή για ένα χώρο 40 κυβικών μέτρων και διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα).

  Για εξωτερικούς χώρους, τοποθετήστε περισσότερες σπείρες, γύρω από το χώρο που θέλετε να προστατέψετε.

  Η λύση είναι μία: TEZA!

 • Αφαιρέστε το σπιράλ από τη συσκευασία και τοποθετήστε το στη μεταλλική βάση που υπάρχει στο κουτί.Ανάψτε την άκρη του σπιράλ μέχρι να πάρει ώστε να αρχίσει να βγάζει ελαφρύ καπνό στον αέρα καθώς θα καίγεται.

  Διατηρήστε το ενεργό όσο το χρειάζεστε και σταματήστε την καύση του αν δεν το χρειάζεστε ώστε να μπορείτε να το ξανανάψετε όταν θα το έχετε ανάγκη.

  Πλένετε καλά τα χέρια σας αφού το ανάψετε.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294