Καλάθι Αγορών (0)
SANITAS ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
-18%
SANITAS ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Σακούλες ψησίματος έτοιμες για χρήση,8 σακούλες ανά συσκευασία 35Χ43 εκατοστά για νόστιμο και υγιεινό μαγείρεμα.
Κωδικός:
162.1009968
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
3.60 €
Τελική Τιμή:
2.95 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Για να προσφέρουμε περισσότερη νοστιμιά και ευκολία στο ελληνικό τραπέζι δημιουργήσαμε τις ειδικές σακούλες ψησίματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε στο φούρνο μικροκυμάτων είτε στο φούρνο της κουζίνας.

  Οι σακούλες ψησίματος χαρίζουν νόστιμο και υγιεινό ψήσιμο καθώς το φαγητό μαγειρεύεται με τους χυμούς του χωρίς να χρειάζεται επιπλέον λάδι ή βούτυρο, ενώ σας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, γιατί τα τρόφιμα ψήνονται γρηγορότερα και ομοιόμορφα.

  • Σακούλες έτοιμες προς χρήση, με διάσταση 35 Χ 43 εκατοστά με 8 σακούλες ανά συσκευασία. Ιδανικές για χρήση στο φούρνο, σε θερμοκρασίες μέχρι 200°C. Κατάλληλες για χρήση στον φούρνο μικροκυμάτων και για συντήρηση τροφίμων στην κατάψυξη.

  Προστατεύουν το άρωμα και τη γεύση των φαγητών σας, καθώς κρατούν όλους τους χυμούς τους κατά το ψήσιμο. Ψήνουν υγιεινά χωρίς να απαιτείται η προσθήκη λαδιού ή βουτύρου. Ψήνουν γρηγορότερα και σε χαμηλότερη θερμοκρασία, άρα οικονομικότερα. Από υλικό ειδικής τεχνολογίας που παράγεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

 • Στις σακούλες έτοιμες προς χρήση τοποθετείτε το φαγητό σας με τη δυνατότητα να ψηθεί στους χυμούς του.Για χρήση στο φούρνο σε θερμοκρασίες μέχρι 200°C. Επίσης είναι κατάλληλες για χρήση στον φούρνο μικροκυμάτων και για συντήρηση τροφίμων στην κατάψυξη.

  • Προαιρετικά πασπαλίστε το εσωτερικό της σακούλας με μια κουταλιά της σούπας αλεύρι ώστε να καλυφθούν τα τοιχώματα.

  • Κατάλληλη για κρέας, κοτόπουλο, ψάρια, λαχανικά, ακόμη και γλυκίσματα. Πάντοτε κλείνετε με το ειδικό κλιπ αφήνοντας τον απαραίτητο αέρα μέσα της για το ψήσιμο.

  • Κάντε μια μικρή τρύπα στο πάνω μέρος της σακούλας για να δημιουργηθεί διέξοδος για τον ατμό. • Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, το φαγητό δε χρειάζεται γύρισμα.

  ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

  • Απαγορεύεται η επαφή με πυρακτωμένα αντικείμενα (π.χ.: γκριλ ή κάρβουνα). • Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

  Η συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη γι’ αυτό μετά τη χρήση, μην ξεχνάτε να την πετάτε στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294