Καλάθι Αγορών (0)
ROL CLASSIC ΥΓΡΟ 750ml
-19%
ROL CLASSIC ΥΓΡΟ 750ml
Υγρό απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι,750 ml για αστραφτερή καθαριότητα και σε λευκά και σε χρωματιστά.
Κωδικός:
124.174000
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
3.60 €
Τελική Τιμή:
2.90 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Ένα προ'ι'όν με μακρά ιστορία 60 χρόνων που προσφέρει στη νοικοκυρά αστραφτερά λευκά και λαμπερά χρωματιστά σε ένα πλύσιμο.Η ιστορία ακολουθεί την τεχνολογική εξέλιξη και το ROL κρατώντας τη σχέση εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό παραμένει το πρώτο απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι στον Ελλάδα.

  Η δυναμική και απόλυτα ισορροπημένη σύνθεσή του ROL λευκαίνει και καθαρίζει τα ρούχα σε βάθος εξαφανίζοντας όλους τους λεκέδες, ακόμα και αυτούς που άλλα απορρυπαντικά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν, χωρίς να καταπονεί και να φθείρει τις ίνες των ρούχων και με την υγρή σύνθεσή του διαλύεται πιο εύκολα χωρίς να αφήνει στίγματα στα ρούχα.
   
  Αγαπάτε τα ρούχα σας. Θέλετε χρώματα ζωντανά, ρούχα σαν καινούρια.
  Για εσάς λοιπόν υπάρχει το ROL υγρό για πλύσιμο στο χέρι.
  Για πραγματικά μοναδική καθαριότητα και φρεσκάδα, χωρίς φθορές.

   Πλήρως πιστοποιημένο προ'ι'όν εφόσον η Rolco,ελληνική βιομηχανία απορρυπαντικών,διασφαλίζει αυστηρό έλεγχο και απόλυτη ποιότητα σε κάθε στάδιο ανάπτυξης των προϊόντων της και καινοτομεί με τη δημιουργία του πρώτου απορρυπαντικού σε σκόνη με πλήρως βιοδιασπώμενα συστατικά.

 • Χρησιμοποιείστε την ποσότητα που χρειάζεστε σύμφωνα με τις οδηγίες,ανάλογα με την ποιότητα του νερού σας και την ποσότητα των ρούχων σας.Πρώτα χωρίστε τα ρούχα ανά χρώμα για να πλύνετε τα λευκά και τα χρωματιστά ξεχωριστά. Έπειτα, ελέγξτε τις ετικέτες των χρωματιστών για να δείτε αν χρειάζονται πλύσιμο σε κρύο ή ζεστό νερό και αν έχουν ειδικές απαιτήσεις για τον τύπο απορρυπαντικού. 

  Συνιστώμενη δοσολογία:Σε 10 λίτρα νερό για μέτρια βρώμικα ρούχα 40ml υγρό(2/3 απ'το καπάκι),για αρκετά βρώμικα 55 ml υγρό(1 γεμάτο καπάκι).

  Βεβαιωθείτε ότι το απορρυπαντικό έχει διαλυθεί τελείως πριν βάλετε τα ρούχα και ξεπλύνετέ τα πολύ καλά πριν τα στεγνώσετε.Αν έχουν μεγάλους λεκέδες τρίψτε τους λιγο και αφήστε τα να μουλιάσουν. Προσέχετε να μη μουλιάζετε ρούχα που η ετικέτα τους γράφει ότι δε θέλουν μούλιασμα.Για ιδιαίτερα ευαίσθητα υφάσματα ή μαλλινα χρησιμοποιείστε ειδικά απορρυπαντικά για να διατηρηθούν περισσότερο και μην πλένετε μάλλινα που γράφει ότι θέλουν στεγνό καθάρισμα.

  Εάν υπάρχουν αμφιβολίες για την αντοχή των χρωμάτων στα ρούχα πλύνετέ τα ξεχωριστά σε χαμηλή θερμοκρασία.Το υγρό ΔΕΝ χρησιμοποιείται στο πλυντήριο ρούχων.

Σχετικά Προϊόντα
 • -16%
  TIDE ALPINE 900gr.
  Σκόνη απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι, 900 γραμμάρια σταθερά η πιο γνωστή μάρ...
  3.58€
  3.00€
 • -15%
  ROL CLASSIC 850gr.
  Σκόνη απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι,850 γραμμάρια για αστραφτερή καθαριότητ...
  2.98€
  2.54€
 • -22%
  OMO LEMON 430gr.
  Σκόνη απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι,430 γραμμάρια για τέλεια καθαριότητα κα...
  2.16€
  1.68€
 • -19%
  TIDE CLASSIC 450gr.
  Σκόνη απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι,450 γραμμάρια σταθερά η πιο γνωστή μάρκ...
  1.87€
  1.52€
 • -19%
  TIDE LENOR 450gr.
  Σκόνη απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι,450 γραμμάρια σταθερά η πιο γνωστή μάρκ...
  1.87€
  1.52€
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294