Καλάθι Αγορών (0)
SANITAS ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ
-40%
SANITAS ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ
Σύστημα καθαρισμού για στεγνό καθάρισμα δαπέδου,1 κεφαλή με κοντάρι + 2 πανάκια για εύκολη και γρήγορη λύση ακόμα και στο πιο απαιτητικό νοικοκυριό.
Κωδικός:
153.1016743
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
9.85 €
Τελική Τιμή:
5.90 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Τα συστήματα καθαρισμού SANITAS ήρθαν για να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες του νοικοκυριού αψηφώντας τον περιορισμένο χρόνο αφού σας απαλάσσουν από τη σκόνη με τη μία!

  Προϊόντα κατασκευασμένα με αγάπη για την νοικοκυρά, αποτελεσματικά για έναν πιο εύκολο και ξεκούραστο καθαρισμό όλων των ειδών δαπέδου,των επιφανειών και των επίπλων.

  Η σειρά προϊόντων SANITAS για εύκολο και γρήγορο στεγνό ξεσκόνισμα ξεκινάει από τη συσκευή-σκούπα για καθαρισμό δαπέδων.Ιδανικό για όλα τα δάπεδα όπως πλακάκια, γρανίτης, μάρμαρο, ξύλο κτλ. Συνολικό ύψος: 128εκ, μήκος: 25,7εκ., πλάτος: 10εκ.Από ελαφρύ υλικό, εργονομικού σχεδιασμού,με τετραγωνισμένη κεφαλή για να φτάνει εύκολα σε όλες τις γωνίες και να ξετρυπώνει τη σκόνη!

  Τα πανάκια για δάπεδα είναι φτιαγμένα από τρισδιάστατες μικροίνες ηλεκτροστατικής δράσης που μαγνητίζουν σκόνη με μία μόνο κίνηση. Mε βαθιά αυλάκια στην επιφάνεια για να παγιδεύουν  χνούδια, τρίχες κτλ. Χωρίς να αφήνουν πίσω τους υπολείμματα.

  Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τοίχους και μεγάλες επιφάνειες.

  Ιδανική λύση για ιδανικά νοικοκυριά!

 • Η σκούπα είναι έτοιμη για χρήση ενώνοντας και ανοίγοντας το κοντάρι για να αποκτήσει τη σωστή της στάση.

  Ενώστε τη βάση με τα 3 μέρη αλουμινίου και τη λαβή μέχρι να ακούσετε το κλικ.

  Τα πανάκια τοποθετούνται στις εγκοπές της βάσης κατά μήκος του πέλματος της σκούπας γυρνώντας το πλα'ι'νό μέρος από την επάνω μεριά του πέλματος.Η αντικατάσταση του πανιού γίνεται με τον ίδιο τρόπο αφού αφαιρέσετε το πανί που θέλετε να αλλάξετε.

  Εκτός από δάπεδα χρησιμοποιείται και σε καθαρισμό τοίχων και μεγάλων επιφανειών.

  Να μην χρησιμοποιείται σε ζεστές επιφάνειες και σε οποιαδήποτε βρεγμένη επιφάνεια,ή σε σχέση με οποιοδήποτε υγρό.Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε οθόνη Η/Υ ή τηλεόρασης.

  Συστήνεται η τακτική αλλαγή μετά τη χρήση για αποφυγή ανάπτυξης μικροοργανισμών.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294