Καλάθι Αγορών (0)
SANITAS ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ
-42%
SANITAS ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ
Σύστημα στεγνού ξεσκονίσματος,1 κεφαλή με λαβή + 5 φτερά που ξετρυπώνουν και μαγνητίζουν τη σκόνη με μία κίνηση σε κάθε χώρο.
Κωδικός:
153.1016744
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
4.45 €
Τελική Τιμή:
2.60 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Τα συστήματα καθαρισμού SANITAS ήρθαν για να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες του νοικοκυριού αψηφώντας τον περιορισμένο χρόνο αφού σας απαλάσσουν από τη σκόνη με τη μία!

  Προϊόντα κατασκευασμένα με αγάπη για την νοικοκυρά, αποτελεσματικά για έναν πιο εύκολο και ξεκούραστο καθαρισμό όλων των ειδών δαπέδου,των επιφανειών και των επίπλων.

  Η σειρά προϊόντων SANITAS για εύκολο και γρήγορο στεγνό ξεσκόνισμα βασίζεται στη συσκευή λαβή ξεσκονίσματος που εξυπηρετεί και διευκολύνει την καθημερινή καθαριότητα.Η λαβή είναι από ελαφρύ υλικό, εργονομικού σχεδιασμού Μήκος λαβής: 30εκ.Τα φτερά είναι φτιαγμένα από τρισδιάστατες, μαλακές μικροίνες ηλεκτροστατικής δράσης που μαγνητίζουν σκόνη με μία μόνο κίνηση.Ιδανικά για έπιπλα, ράφια, ηλεκτρονικές συσκευές, γρίλιες παραθύρων, καλοριφέρ. Εφαρμόζονται εύκολα στη λαβή ξεσκονίσματος SANITAS. Πλάτος: 12εκ. και μήκος: 18εκ.

  Φτάνει εύκολα σε όλες τις γωνίες και να ξετρυπώνει τη σκόνη!

  Ιδανική λύση για ιδανικά νοικοκυριά!

 • Ανοίγετε τη συσκευασία και αναπτύσσετε τη λαβή για να έρθει σε ευθεία θέση.

  Ενώστε τη λαβή με την πιρούνα.Τοποθετήστε το φτερό στην πιρούνα και κουνήστε για να ελευθερωθούν οι ίνες.

  Τοποθετώντας από τις εγκοπές το ανταλλακτικό φτερό είναι έτοιμο προς χρήση.Κάθε φορά που θέλετε να το αντικαταστήσετε αφαιρείτε το παλιό φτερό από την πιρούνα μέσω των εγκοπών και τοποθετείτε το καινούριο.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294