Καλάθι Αγορών (0)
SANITAS ΦΤΕΡΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ
-33%
SANITAS ΦΤΕΡΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑΤΟΣ
Φτερά στεγνού ξεσκονίσματος,10 τεμάχια ξετρυπώνουν και εξκλωβίζουν τη σκόνη με μία κίνηση σε όλους τους χώρους και τα έπιπλα.
Κωδικός:
153.1016742
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
6.45 €
Τελική Τιμή:
4.33 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Τα συστήματα καθαρισμού SANITAS ήρθαν για να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες του νοικοκυριού αψηφώντας τον περιορισμένο χρόνο αφού σας απαλάσσουν από τη σκόνη με τη μία!

  Προϊόντα κατασκευασμένα με αγάπη για την νοικοκυρά, αποτελεσματικά για έναν πιο εύκολο και ξεκούραστο καθαρισμό όλων των ειδών δαπέδου,των επιφανειών και των επίπλων.

  Η σειρά προϊόντων SANITAS για εύκολο και γρήγορο στεγνό ξεσκόνισμα με τα φτερά ξεσκονίσματος εξυπηρετεί και διευκολύνει την καθημερινή καθαριότητα.Τα φτερά ανταλλακτικά για τη λαβή είναι φτιαγμένα από τρισδιάστατες, μαλακές μικροίνες ηλεκτροστατικής δράσης που μαγνητίζουν σκόνη με μία μόνο κίνηση.Ιδανικά για έπιπλα, ράφια, ηλεκτρονικές συσκευές, γρίλιες παραθύρων, καλοριφέρ. Εφαρμόζονται εύκολα στη λαβή ξεσκονίσματος SANITAS. Πλάτος: 12εκ. και μήκος: 18εκ.

  Φτάνει εύκολα σε όλες τις γωνίες και να ξετρυπώνει τη σκόνη!

  Εφαρμόζουν στη λαβή ξεσκονίσματος SANITAS αλλά και σε κάθε άλλη λαβή του εμπορίου.

  Ιδανική λύση για ιδανικά νοικοκυριά!

 • Τοποθετήστε το φτερό στην πιρούνα και κουνήστε για να ελευθερωθούν οι ίνες.

  Τοποθετώντας από τις εγκοπές το ανταλλακτικό φτερό είναι έτοιμο προς χρήση.Κάθε φορά που θέλετε να το αντικαταστήσετε αφαιρείτε το παλιό φτερό από την πιρούνα μέσω των εγκοπών και τοποθετείτε το καινούριο.

   

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294