Καλάθι Αγορών (0)
ΣΑΚΟΥΛΕΣ WC 46X56
ΣΑΚΟΥΛΕΣ WC 46X56
Σακούλες απορριμάτων wc/χαρτοδοχείου μπλέ αρωματικές,46Χ56 30 τεμάχια ιδανικά για κάδους τουαλέτας και χαρτοδοχείων για ευκολία και εξυπηρέτηση.
Κωδικός:
157.1008
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
1.10 €
Τελική Τιμή:
0.85 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Οι σακούλες απορριμάτων για χαρτοδοχεία τύπου wc και καλαθιών γραφείου εξυπηρετούν την καθημερινή χρήση διευκολύνοντας την απώθεση των απορριμάτων και τη μεταφορά τους καθώς το μέγεθός τους ταιριάζει κατάλληλα.

  Πλαστικές σακούλες απορριμάτων χωρίς κορδόνι αρωματικές,σε ρολό 30 τεμαχίων με εγκοπή για να κόβεται μία μία και να αποθηκεύεται το υπόλοιπο ρολό.

  Εξυπηρετούν όλους τους μικρομεσαίους κάδους,πεντάλ τουαλέτας και χαρτοδοχεία,καλαθάκια γραφείων.

 • Ξετυλίγετε το ρολό,χωρίζετε και παίρνετε τη σακούλα την ανοίγετε να απλώσει τη διάμετρό της και την τοποθετείτε στον κάδο που επιθυμείτε με προτίμηση να εξέχει ένα μικρό κομμάτι από το εσωτερικό του κάδου για να μπορείτε να την αφαιρέσετε καλύτερα όταν θέλετε να την αντικαταστήσετε.

  Ιδανικά να διαχωρίζετε τα απορρίματά σας ώστε να τοποθετούνται στον κάδο ανακύκλωσης αυτά που μπορούν να ανακυκλωθούν,οπότε διατηρήστε δύο διαφορετικές σακούλες απορριμάτων για να διευκολυνθείτε.

  Τα απορρίματα τουαλέτας όταν γεμίσουν τη σακούλα,καλό είναι να μεταφέρονται απευθείας στον κάδο ή να τοποθετούνται εντός της μεγάλης σακούλας απορριμάτων και να μεταφέρονται όλα μαζί στον κάδο.

   

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294