Καλάθι Αγορών (0)
DINOVAL BLOQ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ 1lt
-39%
DINOVAL BLOQ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ 1lt
Υγρό αποφρακτικό,1 lt ξεβουλώνει άμεσα με ειδική σύσταση χωρίς να βλάπτει καθώς πρόκειται για προ'ι'όν άμεσης απόφραξης.
Κωδικός:
128.012
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
8.15 €
Τελική Τιμή:
4.98 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • DINOVAL BLOC LIQUID είναι ένα αποφρακτικό με ισχυρή δράση που περιέχει θε'ι'ικό οξύ και σύσταση που δεν βλάπτει πλαστικά, PVC ,λάστιχα, φλάντζες και μόλυβδο. Φτάνει στο ξεβούλωμα ακόμα και με παρουσία νερού χάρη στο ειδικό του βάρος 1,8kg/lt.  Άμεση λύση είναι και η απόφραξη αποχετεύσεων και σωληνώσεων ή σιφωνιών που απαιτείται από διάφορους παράγοντες όταν προκαλούν βούλωμα σε αυτά. Μειώνει το χρόνο και το κόστος καθαρισμού και καλό είναι να χρησιμοποιείται και προληπτικά σε μικρή ποσότητα για να παραμένουν ελεύθερες των οσμών. Εξαιρετικό προ'ι'όν καθώς διαλύει τα λίπη χωρίς να δημιουργεί σαπουνοειδές μίγμα που αφήνουν αλλά αποφρακτικά.

  Ιδανικό για απόφραξη σε σωληνώσεις, αποχετεύσεις, σιφώνια λεκάνες.

  Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Dinoval Bloc Liquid, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

  Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

 • Το προ'ι'όν απόφραξης πρέπει να χρησιμοποιείται μέρα με ανοιχτά παράθυρα για να απομακρύνονται οι οσμές.

  Απλώς ρίχνετε το υγρό στην αποχέτευση, στο σιφώνι, στο νιπτήρα ή στο σωλήνα που θέλετε να ξεβουλώσετε. Αφήνετε το προ'ι'όν να δράσει για λίγα λεπτά ώστε να αφαιρεθούν όλα τα κατάλοιπα, λιπώδη και μη, και έπειτα καλό είναι να ρίξετε νερό για να απομακρυνθούν όλα μαζί. Με προσοχή ώστε να τοποθετείται λίγο λίγο και ιδανικά με λίγο νερό παράλληλα για καλύτερη απόδοση χωρίς προβλήματα. Αν χρησιμοποιηθεί σε λεκάνη τουαλέτας πρέπει να πέσει αποκλειστικά στο νερό χωρίς επαφή άμεσα στην πορσελάνη.

  Το προ'ι'όν το ρίχνετε αυτούσιο χωρίς να το διαλύσετε και η ποσότητα κυμαίνετε ανάλογα με το πρόβλημα. Για απλή συντήρηση 100ml αρκούν, ενώ για μικρά-μεσαία προβλήματα χρειάζονται από 100-200ml και για μεγαλύτερα 200-300ml.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294