Καλάθι Αγορών (0)
ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ
-23%
ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ
Χαρτί υγείας Α' λευκό καπιτονέ,2 φύλλων 12 ρολά Χ 450 γραμμάρια η συσκευασία κατάλληλο για επαγγελματική συσκευή για οικονομία με ποιότητα.
Κωδικός:
111.0054
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
25.88 €
Τελική Τιμή:
19.95 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Χαρτί υγείας από 100% λευκασμένο χημικό πόλτο με τεχνολογία καπιτονέ υφής για εξαιρετική απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα.Το ρολό υγείας για υψηλές απαιτήσεις επαγγελματικών χώρων αλλά και οικιακών για μεγάλη διάρκεια και ανθεκτικότητα τοποθετείται σε κάθε χώρο.Κατάλληλο για συσκευές-θήκες επαγγελματικού ρολού υγείας.Συμφέρει τον επαγγελματία για μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση καθώς η παραγωγή του γίνεται σε πεπιεσμένη μορφή προσφέροντας πολύ περισσότερα μέτρα στην αναλογία των κιλών του.

  Ελληνική βιομηχανία χάρτου πιστοποιημένη για εγγύηση ποιότητας και τεχνογνωσίας.

  Προσέχουμε και σεβόμαστε τα δάση του πλανήτη μας.

 • Τοποθετήστε το ρολό στην επαγγελματική θήκη και τραβήξτε λίγο από το χαρτί για να φανεί στο κάτω μέρος της εγκοπής πριν την κλείσετε. 

  Χρησιμοποιείται η ποσότητα που κρίνετε ότι είναι αναγκαία για την προσωπική σας υγιεινή και την πλήρη καθαριότητα της περιοχής χωρίς να προκαλείτε τριβές που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς.

  Προσοχή και στον τρόπο στήριξης του ρολού υγείας καθώς και στην φύλαξή του ώστε να μην έρχεται σε επαφή με μικρόβια που υπάρχουν σε άλλα μέρη του μπάνιου,στον τοίχο ή σε ράφια για να μην υπάρξει μεταφορά τους.

Σχετικά Προϊόντα
 • -25%
  SERVIN 40 ρολών
  Χαρτί υγείας 40 ρολών λευκό καπιτονέ,2 φύλλων 68 γραμμαρίων-22 μέτρων 205 φύλλων...
  15.95€
  11.95€
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294