Καλάθι Αγορών (0)
COLGATE SENSITIVE PRO RELIEF 75ml
-29%
COLGATE SENSITIVE PRO RELIEF 75ml
Οδοντόκρεμα,75 ml με καινοτομική σύνθεση για ανακούφιση από την ευαισθησία και λευκαντικούς παράγοντες.
Κωδικός:
139.2125
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
3.80 €
Τελική Τιμή:
2.70 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Η COLGATE δημιουργεί πρωτοποριακές οδοντόκρεμες για πιο καθαρό και φωτεινό χαμόγελο και για αίσθηση σα να βγήκατε από τον οδοντίατρο.Χρόνια επιστημονικών ερευνών και συνεργασίας με οδοντιάτρους οδήγησαν στην παραγωγή προ'ι'όντων πλήρως ενδεδειγμένα για τις ξεχωριστές ανάγκες της στοματικής κοιλότητας και τις φροντίδας της από τις καθημερινές επιθέσεις των τροφών ή άλλων παραγόντων. 

  Η COLGATE SENSITIVE PRO RELIEF whitening για να σταματήσει τον πόνο λειτουργεί διαφορετικά από τις υπόλοιπες οδοντόκρεμες και φράσσει τα κανάλια που οδηγούν στα νεύρα του ευαίσθητου δοντιού.Με συχνή χρήση δημιουργεί τείχος προστασίας που δρα σαν ασπίδα. Παράλληλα απομακρύνει απαλά και αποτελεσματικά τους λεκέδες και βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας.

  • Καινοτομική Τεχνολογία Pro-Argin™
  • ΄Αμεση ανακούφιση (με απευθείας εφαρμογή)
  • Ανακούφιση που διαρκεί (με καθημερινό βούρτσισμα)

  Για άμεση ανακούφιση που διαρκεί, αποδείξτε το στον εαυτό σας.

   

 • Εφαρμόστε συστηματικά μια ημερήσια ρουτίνα για τη φροντίδα των δοντιών και του στόματος.Οι περισσότερες οδοντόκρεμες πλέον περιέχουν φθόριο. Είναι ένα συστατικό που βοηθά την αδαμαντίνη να αντέχει περισσότερο στις φθορές. Δεν έχετε λοιπόν παρά να διαλέξετε τη γεύση που σας ταιριάζει καλύτερα.

  Επενδύστε σε καθημερινό, σωστό βούρτσισμα 2-3 φορές την ημέρα, αμέσως μετά από κάθε γεύμα, με μια βούρτσα που καλύπτει τις ανάγκες σας και που φτάνει σε όλα τα σημεία του στόματός σας. Πλένετε σωστά, ζωηρά και συστηματικά τα δόντια, τα ούλα και τη γλώσσα σας και ξεπλύνετε πολύ καλά με νερό.

  Συμπληρωματικά εκτός από την ημερήσια φροντίδα των δοντιών, προσέξτε τη διατροφή σας, περιορίστε τη πρόσληψη ζάχαρης και εντάξτε  στο πρόγραμμά σας μια τουλάχιστον επίσκεψη το χρόνο στον οδοντίατρο.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294