Καλάθι Αγορών (0)
ΕΛΕΑΣ ΕΡΓΑ ΣΑΠΟΥΝΙ 70γρ.
-40%
ΕΛΕΑΣ ΕΡΓΑ ΣΑΠΟΥΝΙ 70γρ.
Σαπούνι με ελαιόλαδο λευκό,70 γραμμάρια με καθαρό φυσικό ελαιόλαδο κατάλληλο για όλες τις χρήσεις που απαιτούν γνήσια και αγνή ποιοτική καθαριότητα.
Κωδικός:
129.003
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
2.82 €
Τελική Τιμή:
1.69 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Η παραγωγική μονάδα της Ελληνικής εταιρίας ΒΑΚ με γνώμονα τις ανάγκες του καταναλωτή για οικονομία και αποτελεσματικότητα στην καθαριότητα προσφέρει μία σειρά προ'ι'όντων με άριστες πρώτες ύλες και ολοκληρωμένη τεχνική κατάρτιση εγκεκριμένα και πιστοποιημένα να εξυπηρετούν χωρίς εκπτώσεις την κάθε μας ανάγκη.

  Το πράσινο σαπούνι ΕΛΕΑΣ ΕΡΓΑ με γνήσια συστατικά της Ελληνικής φύσης, κρατάει την αγνότητα και τις εξαιρετικές ιδιότητες του ελαιολάδου με καθαρότητα και γνήσια αίσθηση για υγιεινή καθαριότητα με τη δύναμη της φύσης.

  Παρασκευάζεται από γνήσιο ελαιόλαδο και όχι προσμίξεις για καλλυντική έως και απορρυπαντική χρήση, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε ανάγκη, από πλύσιμο των χεριών, σώματος και προσώπου έως και για πλύσιμο ρούχων στο χέρι!

  Αξίζει να το δοκιμάσετε!

 • Κατάλληλο για απαλή και υγιεινή καθαριότητα με πολλαπλή χρήση στην καθημερινότητα μας.

  Βρέξτε τα χέρια σας και κυλήστε το σαπούνι για να βγάλει ελαφρύ αφρό που θα αναμειχθεί με το νερό ώστε να είναι ικανή ποσότητα για επαρκή καθαρισμό.Τρίψτε τα καλά για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα ώστε να απομακρυνθούν καλά τα μικρόβια και ξεπλύνετέ τα καλά.

  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο ντους για το σώμα όπως και για το πρόσωπο δημιουργώντας αφροποίηση και ξεπλένοντας καλά με τρεχούμενο νερό.

  Δεδομένης της σύνθεσής του δεν παράγει μεγάλη ποσότητα αφρού αλλά είναι υπεραρκετή για σωστό καθαρισμό ενώ εμπλέκεται και με την δομή του ελαιολάδου που αφήνει τα ευεργετικά συστατικά του στο δέρμα.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294