Καλάθι Αγορών (0)
CAMPER GAS ΣΥΣΚΕΥΗ & ΦΙΑΛΙΔΙΟ
-16%
CAMPER GAS ΣΥΣΚΕΥΗ & ΦΙΑΛΙΔΙΟ
Καμινέτο & φιαλίδιο βουτανίου με βαλβίδα ασφαλείας σπειρώματος, μία πρακτική οικονομική, γρήγορη λύση για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Κωδικός:
181.1001
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
24.90 €
Τελική Τιμή:
20.90 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Η CAMPER GAS, ελληνική εταιρία, είναι η μοναδική εταιρία με κάθετες παραγωγικές διαδικασίες στις συσκευές και φιαλίδια υγραερίου.Παρέχει ποιότητα και ασφάλεια στον καταναλωτή τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και πιστοποιώντας τα προ'ι'όντα με υποβολή ελέγχων και σημάνσεων.

  Το CAMPER GAS καμινέτο με βαλβίδα ασφαλείας σπειρώματος, σχάρα - καυστήρα εστίας μαγειρέματος & αυτόματη ανάφλεξη μαζί με το CAMPER GAS, φιαλίδιο βουτανίου με βαλβίδα ασφαλείας για καμινέτα γίγας προσφέρει χρηστικότητα ευκολία και ασφάλεια στις καθημερινές σας ανάγκες κάνοντας πραγματική οικονομία. Κατέχουν την απαραίτητη σήμανση CE και αναβαθμισμένη λειτουργία ασφαλείας.

  Η φορητή συσκευή υγραερίου λειτουργεί με πίεση λειτουργίας στην τάση ατμών του υγραερίου στο δοχείο τροφοδοσίας.

  Τα φιαλίδια υγραερίου Camper Gas είναι το σήμα ποιότητας και οικονομίας στην καθημερινή χρήση για την κάλυψη των αναγκών σας.

 • Να διαβάζετε τις οδηγίες πριν τη χρήση.

  Πριν τοποθετήσετε το φιαλίδιο στη συσκευή βεβαιωθείτε ότι το ελαστικό στεγανότητας είναι στη θέση του σε καλή κατάσταση και ότι ο διακόπτης της συσκευής είναι κλειστός( εντελώς δεξιόστροφα).

  Πριν ανάψετε τον καυστήρα της συσκευής τοποθετήστε οριζόντια και σε σταθερή επιφάνεια για να τοποθετήσετε τη συσκευή, βιδώστε προσεκτικά όχι στραβά και όχι υπερβολικά. Βεβαιωθείτε ότι είναι βιδωμένη χωρίς σημάδια διαρροής (αν υπάρχει όποια διαρροή κλείστε και ακολουθήστε τις οδηγίες σε ανοιχτό χώρο). Για το άναμμα γυρίστε τη στρόφιγγα αριστερά και πιέστε το κόκκινο κουμπί, χωρίς να το μετακινήσετε για να μην δημιουργηθούν αναλαμπές στη φλόγα οπότε και θα χρειαστεί να το κλείσετε για να ηρεμήσει.Ρυθμίζετε την ένταση με τη στρόφιγγα. Μετά τη χρήση βεβαιωθείτε ότι η στρόφιγγα είναι εντελώς κλειστή και αφήστε να κρυώσει.

  Για αλλαγή του φιαλιδίου,πάντα σε ανοιχτό χώρο, ελέγξτε ότι η φλόγα είναι σβηστή πριν ξεβιδώσετε και κάνετε αλλαγή.

Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294