Καλάθι Αγορών (0)
VEET ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ 16τεμ.
-19%
VEET ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ 16τεμ.
Αποτριχωτικές ταινίες σώματος,16 τεμάχια έτοιμες για χρήση με ενυδατικά συστατικά για εξαιρετικά αποτελέσματα με μία εύκολη κίνηση.
Κωδικός:
143.9074
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
7.95 €
Τελική Τιμή:
6.45 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Το VEET έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει δέρμα απαλό στο άγγιγμα από την άνεση του σπιτιού σας.

  Με τις Veet Ταινίες Κρύο Κερί Έτοιμες για Χρήση μπορείτε να έχετε άμεση απολέπιση και απαλότητα που διαρκεί έως και τέσσερις εβδομάδες.Έχουν σχεδιαστεί ειδικά με βούτυρο Καριτέ, γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, και άρωμα μούρου, κατάλληλο για τις ανάγκες του κανονικού δέρματος. Και είναι εύκολα στη χρήση - σας βοηθά να πετύχετε την καλύτερη τεχνική αποτρίχωσης για τέλεια αποτελέσματα με μία εύκολη κίνηση. Οι Ταινίες Veet Έτοιμες για Χρήση δρουν ακόμα και σε κοντές τρίχες και, με συχνή χρήση, οι τρίχες σας θα είναι λιγότερες, λεπτότερες και πιο απαλές.

  Διατηρήστε το δέρμα σας απαλό και όμορφο με Veet..

 • Ακολουθήστε τις οδηγίες για σωστή χρήση.

  Κατάλληλο για χρήση αποκλειστικά στην περιοχή των ποδιών, των χεριών, της μασχάλης και της εξωτερικής γραμμής του μπικίνι.

  Μην χρησιμοποιείτε σε κιρσούς, ουλές, κρεατοελιές, σκασμένο, ερεθισμένο ή ηλιοκαμένο δέρμα ή σε δέρμα που έχει παρουσιάσει αρνητικές αντιδράσεις σε αποτριχωτικό κερί στο παρελθόν.
  Αφήνετε πάντα διάστημα 72 ωρών μεταξύ αποτριχώσεων.
  Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να επηρεάσει το δέρμα ή εάν πάσχετε από κάποια δερματική πάθηση, συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας. Η αποτρίχωση με κερί δεν ενδείκνυται στα ηλικιωμένα άτομα, στους διαβητικούς και σε όσους λαμβάνουν απο στόματος ρετινοειδή .
  Αν δεν έχετε ξανακάνει αποτρίχωση με κερί, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε αφαιρώντας τις τρίχες των ποδιών. Μόνο όταν αποκτήσετε εμπειρία, μπορείτε να προχωρήσετε στις ευαίσθητες περιοχές της μασχάλης και της γραμμής του μπικίνι.
  Πριν από τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας είναι στεγνό, χωρίς ερεθισμούς, κρέμες, λάδια ή αποσμητικό.Προτού το χρησιμοποιήσετε κάντε μία δοκιμή σε ένα μικρό σημείο και αν δεν υπάρχει κάποια αντίδραση μετά από 24 ώρες συνεχίστε κανονικά τη χρήση.Αν κατά τη διάρκεια της χρήσης αισθανθείτε τσούξιμο/γαργάλισμα/κνησμό, αφαιρέστε αμέσως το προϊόν.Μην αποτριχώνετε με κερί την ίδια περιοχή περισσότερες από μία φορές. Το δέρμα ίσως είναι πιο ευαίσθητο μετά τη χρήση για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, άρα αποφύγετε το ξύσιμο.
  Μετά τη χρήση, συνιστούμε να περιμένετε 24 ώρες πριν χρησιμοποιήσετε αποσμητικό, οποιοδήποτε προϊόν με άρωμα, εξοπλισμό τεχνητού μαυρίσματος, αλλά και πριν κολυμπήσετε ή κάνετε ηλιοθεραπεία.

  Αν σας τελειώσουν τα μαντηλάκια Perfect Finish, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε baby oil. Μην χρησιμοποιείτε νερό, σαπούνι ή οινόπνευμα για να αφαιρέσετε υπολείμματα κεριού.Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

  • Οι ταινίες με κρύο κερί είναι έτοιμες για χρήση. Τρίψτε τις ταινίες ανάμεσα στα χέρια σας, χωρίστε και εφαρμόστε στην περιοχή με τη φορά της τρίχας. Τραβήξτε με γρήγορη κίνηση προς την αντίθετη φορά. Περάστε το ποτισμένο μαντηλάκι για να απομακρυνθούν τα υπολείμματα με το κερί.
Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294