Καλάθι Αγορών (0)
ΠΑΝΙ ΜΙΚΡΟΦΙΜΠΡΑ ΤΖΑΜΙΩΝ
-28%
ΠΑΝΙ ΜΙΚΡΟΦΙΜΠΡΑ ΤΖΑΜΙΩΝ
Πανί μικροφίμπρα για γυάλινες επιφάνειες, για αξεπέραστη καθαριότητα χωρίς να αφήνει χνούδι ακόμα και αν καθαρίζει μόνο με νερό.
Κωδικός:
153.4230
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
6.85 €
Τελική Τιμή:
4.95 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Μόνο το νερό αρκεί! Το πανί μικροίνας καθαρίζει και μόνο με αυτό για να δείτε τις επιφάνειες να λάμπουν! Αρκεί το νωπό πανί και μόνο για καθαρισμό τζαμιών, επίπεδων επιφανειών από κρύσταλλο και γυαλί.

  Ιδιαίτερα μαλακό,με ειδική σύνθεση,δεν αφήνει σημάδια ή χνούδια κατά τη χρήση ενώ απορροφά εξαιρετικά.

  Πολλαπλάσια απορροφητικότητα από τα απλά πανιά καθαρισμού σε νερό και άλλα υγρά στοιχεία,διευκολύνει την καθημερινή χρήση και τις ανάγκες καθαριότητας παντός τύπου.

  Super απορροφητικότητα,ανθεκτικότητα και ευκολία για κάθε χρήση.

 • Χρησιμοποιείται σε πολλαπλές χρήσεις και σε πολλές γυάλινες επιφάνειες για απλό καθαρισμό και αφαίρεση λεκέδων ως και για μεγάλη απορροφητικότητα υγρασίας από τζάμια, κουζίνα, μπάνιο,εξωτερικούς χώρους. Είτε με απορρυπαντικό για συγκεκριμένη χρήση είτε και μόνο με νερό για απλό καθάρισμα.

  Απλώνετε το πανί στην επιφάνεια που επιθυμείτε και περνάτε με ίσια φορά καθώς απορροφά την υγρασία και τη βρωμιά στο πέρασμά του με τη σύνθεσή του.

  Αν επιθυμείτε να καθαρίσετε ή να φρεσκάρετε μία επιφάνεια χρησιμοποιήστε νωπό το πανί από νερό και περάστε με ομοιόμορφο τρόπο την επιφάνεια αυτή.

  Στραγγίζετε και ξεπλένετε αφήνοντας το να στεγνώσει για να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294