Καλάθι Αγορών (0)
PYROX ΣΥΣΚΕΥΗ 2ΣΕ1 & ΑΝΤ/ΚΟ ΥΓΡΟ ΔΩΡΟ
-31%
PYROX ΣΥΣΚΕΥΗ 2ΣΕ1 & ΑΝΤ/ΚΟ ΥΓΡΟ ΔΩΡΟ
Εντομοαπωθητική συσκευή,2 σε 1 για ταυτόχρονη ή ξεχωριστή χρήση υγρού και ταμπλέτας με 60 νύχτες διάρκεια απομάκρυνσης των κουνουπιών.
Κωδικός:
128.16903
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
6.93 €
Τελική Τιμή:
4.78 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Τα προϊόντα Pyrox, άμεσα αποτελεσματικά και δραστικά, απωθούν κουνούπια και σκνίπες και αφήνουν την ηρεμία κάθε καλοκαιρινής βραδιάς να σας χαρίσει τη μοναδικότητά της. Το Pyrox, είναι η απόλυτη εντομοαπωθητική «ασπίδα», τόσο για τους εσωτερικούς όσο και για τους εξωτερικούς χώρους. Το Pyrox προσφέρει οικονομική προστασία που διαρκεί όλη νύχτα.

  Η εντομοαπωθητική συσκευή PYROX περιέχει την ηλεκτρική συσκευή 2 σε 1 για ταμπλέτες ή υγρό και το ανταλλακτικό υγρό για 60 νύχτες προστασίας και ξεγνοιασιάς. Το υγρό Pyrox είναι ένα κυρίως απωθητικό για κουνούπια και σκνίπες. Οι ατμοί που αναδύονται με τη θέρμανση του φυτιλιού λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση της συσκευής στηην πρίζα απομακρύνουν από το χώρο τα ενοχλητικά έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν. Ακόμα και τα έντομα που υπάρχουν στο χώρο ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

  Η δράση του διαρκεί 60 νύχτες για 8 συνεχόμενες ώρες (όλη τη νύχτα) κάθε φορά.

  Χαρίστε στα βράδια σας την ηρεμία που τους αξίζει!

 • Ξεβιδώστε από το φιαλίδιο το προστατευτικό και βιδώστε το φιαλίδιο με το υγρό στην ειδική ηλεκτρική συσκευή.

  Τοποθετήστε στην πρίζα κοντά σε ανοιχτό παράθυρο για να εμποδίζει και την είσοδο. Η συσκευή πρέπει να βρίσκεται σε οριζόντια θέση. Γι' αυτό περιστρέψτε το φις αν χρειάζεται κατά 90 μοίρες για κατακόρυφη πρίζα ώστε το υγρό να βρίσκεται πάντα κάθετα.

  Για να διακόψετε τη λειτουργία της συσκευής βγάλτε από την πρίζα.

  Εναλλακτικά αν προτιμάτε τη χρήση ταμπλέτας τοποθετείτε την ταμπλέτα στο επάνω μέρος της συσκευής συρταρωτά και βάζετε στην πρίζα.

  Είναι αρκετό για να προστατεύσει ένα δωμάτιο 40 τετραγωνικών.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294