Καλάθι Αγορών (0)
VAPONA MOTH ΧΑΡΤΙ 15+5δώρο
-25%
VAPONA MOTH ΧΑΡΤΙ 15+5δώρο
Σκοροκτόνα εμποτισμένα φυλλαράκια,20 τεμάχια για αποτελεσματική προστασία μια ολόκληρη εποχή με ευκολία στη χρήση για όλους τους χώρους φύλαξης.
Κωδικός:
128.112
Εταιρεία:
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
3.60 €
Τελική Τιμή:
2.70 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • H VAPONA  δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια κατέχοντας τη Νο1 θέση ανάμεσα στις υπόλοιπες μάρκες.Το όνομα της είναι συνδεδεμένο με την υψηλή αποτελεσματικότητα, την ολοκληρωμένη προστασία από το σκόρο και τα έντομα, την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία.

  Τα VAPONA Mini Thin Moth Paper 20 τεμ. εξασφαλίζουν συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου για μια ολόκληρη εποχή (3 μήνες). Προστατεύουν τα μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δέρματα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους. Χάρη στο πρακτικό τους σχήμα, είναι κατάλληλα για χρήση σε χαλιά, συρτάρια, λινοθήκες, ράφια και ανάμεσα σε ρούχα. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα σκοροκτόνα VAPONA Mini Thin Moth Paper 20 τεμ. καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

  Το VAPONA Mini Thin Moth Paper 20 τεμ. έχει πιστοποιηθεί από την διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία WOOLMARK (διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβολο ποιότητας για τα μάλλινα) που υποδεικνύει ότι τα μάλλινα ρούχα και χαλιά προστατεύονται αποτελεσματικά από το σκόρο.

 • Μην αποσφραγίζετε το σελοφάν που περιέχει τα φυλλαράκια παρά μόνο όταν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσετε. Διαβάστε την ετικέτα προσεκτικά πριν τη χρήση. Χρησιμοποιήστε το προϊόν πάντα μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

  Βήμα 1

  Βγάλτε τα φυλλαράκια VAPONA Mini Thin Moth Paper 20 τεμ. από το περίβλημα του σελοφάν.

  Τοποθετήστε τα φυλλαράκια στους χώρους φύλαξης για προστασία από το σκόρο ως εξής:

  -Για ένα μέτριο συρτάρι, 1 φυλλαράκι είναι αρκετό. Τοποθετήστε τα φύλλα ανάμεσα σε στοιβαγμένα ρούχα.

  -Στις λινοθήκες ανάλογα με τον όγκο των ρούχων, 2-3 φυλλαράκια.

  -Στις πλαστικές σακούλες για πλεκτά, 1 φυλλαράκι για κάθε 5 πλεκτά.

  -Στις σακούλες κοστουμιών, 1 φυλλαράκι ανά σακούλα.

  -Στις γούνες, τοποθετήστε 1 φυλλαράκι σε κάθε τσέπη και καρφιτσώστε άλλο ένα φυλλαράκι στο εσωτερικό του υφασμάτινου καλύμματος με το οποίο τις καλύπτετε.

  -Στα χαλιά, απλώστε 1 φυλλαράκι για κάθε τετραγωνικό μέτρο.

  Βήμα 2

  Τέσσερα φυλλαράκια VAPONA Mini Thin Moth Paper προστατεύουν χώρο ενός (1) κυβ. μέτρου για 3 μήνες. Μετά την πάροδο τριών (3) μηνών αντικαταστήστε τα εμποτισμένα φυλλαράκια με νέα.

  Να αποθηκεύετε το προ'ι'όν σε δροσερό μέρος μακριά από τρόφιμα,σκεύη και εύκολη πρόσβαση από παιδιά.

  Αερίστε τα ρούχα που προστατεύσατε πριν τα φορέσετε.

   

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294