Καλάθι Αγορών (0)
VANISH OXI ACTION 1lt
-43%
VANISH OXI ACTION 1lt
Ενισχυτικό πλύσης σε υγρό,1 lt ικανό να αφαιρέσει και τους πιο δύσκολους λεκέδες.
Κωδικός:
122.52106
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
7.90 €
Τελική Τιμή:
4.50 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Το VANISH σχεδιάστηκε για να αφαιρεί όλους σχεδόν τους λεκέδες που μπορείτε να φανταστείτε χωρίς να χρειαστεί να ανησυχήσετε ξανά για τις συνέπειες που ενδέχεται να επιφέρουν οι λεκέδες και η βρωμιά στα ρούχα και τα χαλιά σας!

  Το Vanish Oxi Action με Oxi Powerlift αφαιρεί ακόμα και τους δύσκολους λεκέδες που έχουν στεγνώσει για τα καλά. Διαβεβαίωση ότι τα ρούχα σας θα βγαίνουν εντελώς καθαρά κάθε φορά με το 1ο πλυντήριο!

  Το Vanish Oxi Action Υγρό μπορεί να βοηθήσει αφαιρώντας όλα τα είδη των λεκέδων, είτε αυτούς που εύκολα μπορείτε να εντοπίσετε, συμπεριλαμβανομένων και των δύσκολων λεκέδων, ή τους πιο μικρούς λεκέδες που ενδέχεται να μην δείτε πριν από μία πλύση. Το Vanish Oxi Action Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια τόσο σε χρωματιστά όσο και σε λευκά ρούχα.

  Τώρα θα έχετε χρόνο να απολαμβάνετε άλλα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας!
 • Η αφαίρεση των λεκέδων από τα ρούχα σας και τα άλλα υφάσματά σας είναι πιο εύκολη από ότι νομίζετε, με το Vanish Oxi Action Υγρό.

  Πλυντήριο ρούχων:

  Για δύσκολους και στεγνούς λεκέδες, προσθέστε μία δόση 120 ml από το Vanish Oxi Action Gel στην κανονική σας πλύση.Πλύνετε ως συνήθως. Αποκτήστε εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και στους 30 βαθμούς.

  Μούλιασμα:

  Προσθέστε 60 ml από το gel μέσα σε 4 λίτρα ζεστό νερό (40°C μέγ.)Χρωματιστά: 1 ώρα το πολύ.

  Μετά το μούλιασμα, πλύνετε όπως συνήθως ή ξεπλύνετε καλά.

  Προεπεξεργασία:

  Ρίξτε 2 ml από το Vanish Oxi Action Gel απευθείας πάνω σε όλους τους λεκέδες.Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά το πολύ.Τρίψτε το λεκέ, κατόπιν ακολουθήστε τις οδηγίες πλύσης σε πλυντήριο ρούχων.

  Τηρείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης της συσκευασίας του Vanish. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν πάνω σε μαλλί, μετάξι ή δέρμα. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν πάνω σε επεξεργασμένες επιφάνειες ή επιφάνειες με επένδυση, για παράδειγμα ξύλο, μέταλλα κ.λπ.

  *Κορυφαία συμβουλή είναι να αντιμετωπίζετε το λεκέ το συντομότερο δυνατό πριν στεγνώσει.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αφαίρεση λεκέδων πατήστε εδώ

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294