Καλάθι Αγορών (0)
ELITE DELUXE 10 ρολών
-27%
ELITE DELUXE 10 ρολών
Χαρτί υγείας 10 ρολών με σχέδιο,3 φύλλων 90γραμμαρίων για απορροφητική απαλότητα με απαλό άρωμα πούδρας.
Κωδικός:
111.416.012
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
4.95 €
Τελική Τιμή:
3.62 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Ρολό υγείας από 100% λευκασμένο χημικό πολτό εγκεκριμένο με πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας EUROCERT.Απαλό,ανθεκτικό ελαφρά αρωματισμένο με επίστρωση 3 φύλλων για extra απορροφητικότητα ώστε να δημιουργεί την ανάγκη για μικρότερη κατανάλωση ενώ αφήνει ένα απαλό άρωμα πούδρας. Πλήρως πιστοποιημένο να μη δημιουργεί αλλεργίες και ενοχλήσεις στο δέρμα.Υδατοδιαλυτό για την αποφυγή προβλημάτων στο σύστημα σωληνώσεων.

    Η προέλευση των πρώτων υλών των προ'ι'όντων ELITE ελληνικής παραγωγής είναι αποτέλεσμα πολιτικών ανανέωσης δασών.Ο Διεθνής Οργανισμός Διαχείρησης Δασών(FSC) εγγυάται την επιτήρηση και σωστή διαχείρηση του δασικού πλούτου.

    Προσέχουμε και σεβόμαστε τα δάση του πλανήτη μας.

  • Χρησιμοποιείτε την ποσότητα που κρίνετε ότι είναι αναγκαία για την προσωπική σας υγιεινή και την πλήρη καθαριότητα της περιοχής χωρίς να προκαλείτε τριβές που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς.

    Συνίσταται μετά την χρήση του να γίνεται πλύση με τρεχούμενο νερό ή με υγρά μαντηλάκια ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή για την αποφυγή μικροεστιών βακτηριδίων και την ολοκληρωμένη καθαριότητα των ευαίσθητων περιοχών.

    Προσοχή και στον τρόπο στήριξης του ρολού υγείας καθώς και στην φύλαξή του ώστε να μην έρχεται σε επαφή με μικρόβια που υπάρχουν σε άλλα μέρη του μπάνιου,στον τοίχο ή σε ράφια για να μην υπάρξει μεταφορά τους.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294