Καλάθι Αγορών (0)
JOFEL ΘΗΚΗ ΥΓΡΟΥ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟΥ
-12%
JOFEL ΘΗΚΗ ΥΓΡΟΥ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟΥ
Θήκη για υγρό κρεμοσάπουνο, ανοξείδωτη 26Χ12Χ12 εκατοστά για ευκολία στη χρήση και την καθημερινή καθαριότητα των χεριών με ειδικό μπουτόν για χρήση παλάμης-αγκώνα.
Κωδικός:
190.14050
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
76.50 €
Τελική Τιμή:
67.20 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η θήκη για τοποθέτηση του υγρού κρεμοσάπουνου επιτρέπει την οικονομία και την ευκολία στην κατανάλωση και την καθημερινή χρήση.Μπορεί να γεμίζει ή να συμπληρώνεται από ανταλλακτικά κρεμοσάπουνου ή επαγγελματικές συσκευασίες που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

    Είναι από ανοξείδωτο ατσάλι σε ματ υφή για ωραία αισθητική και με ιδιαίτερη ευικολία στο πάτημα για βαριά καθημερινή χρήση με πάτημ αγκώνα και παλάμης. Δέχεται υγρό κρεμοσάπουνο ενώ έχει και κλειδαριά και τοποθετείται εύκολα στον τοίχο με ούπα.Αποσπάται εύκολα και για μεμονωμένο πλύσιμο της θήκης.

    Η διάστασή της είναι: 26Χ12Χ12 εκατοστά.

    Είναι κλειστού τύπου για να προφυλάσσεται η ποιότητα του προ'ι'όντος και να διατηρεί το άρωμα και τα συστατικά.

  • Ανοίγετε τη συσκευασία και τοποθετείτε τη θήκη στον τοίχο χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που σας δίνονται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

    Κρατήστε το κλειδάκι που υπάρχει στη συσκευασία γιατί με αυτό θα ανοίγετε και θα κλειδώνετε τη θήκη για να βάζετε και να συμληρώνετε το κρεμοσάπουνο.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294