Καλάθι Αγορών (0)
SOFT 105μεζ.
-35%
SOFT 105μεζ.
Σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων,105 μεζούρες-6.3kg εξαιρετική καθαριότητα σε οικονομική συσκευασία για πολλές πλύσεις με λίγα χρήματα.
Κωδικός:
121.2285
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
19.20 €
Τελική Τιμή:
12.45 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Σκόνη για το πλυντήριο ρούχων Ιταλικής παραγωγής με τη σφραγίδα της εταιρίας Biochimica που πάνω από 40 χρόνια παραγωγικής πορείας την φέρνουν στην κορυφή της παραγωγής απορρυπαντικών προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό σταθερά υψηλή ποιότητα με όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζει σε σταθερά οικονομικές τιμές μέσα από την ευρεία παραγωγική δραστηριότητα.

  Εξαιρετικά αποτελεσματική και στις χαμηλές θερμοκρασίες μέσα από τη σύνθεσή της ακόμα και στις δύσκολες βρωμιές με τα ενεργά ένζυμά της.

  Σε μεγάλη συσκευασία κουτιού,οι 100 μεζούρες προσφέρουν οικονομία στην κατανάλωση και ευκολία στη μεταφορά και στη χρήση.

  Πλήρως πιστοποιημένο από όλα τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας με πιστοποιημένη δέσμευση για σταθερά υψηλή ποιότητα αλλά και μέριμνα για την εξέλιξη των τεχνολογιών με στόχο ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 • Τοποθετήστε στη θήκη του πλυντηρίου τη δόση που χρειάζεται για το πλύσιμο των ρούχων σας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Μην το χρησιμοποιείτε απευθείας στον κάδο και μην το τοποθετείτε πάνω στους λεκέδες αναμιγμένο με νερό σε μορφή πολτού.

  Ενδεικτικά χρειάζονται για mini πλύσεις 3-4 κιλά 30ml για midi πλύσεις 5 κιλών 40ml και για maxi 6-7 κιλών 60ml.Για δύσκολους λεκέδες που χρειάζονται πρόπλυση τοποθετείτε άλλα 60ml.

  Προσοχή να πλένετε πλήρες φορτίο στον κάδο του πλυντηρίου,γέμισμα στα 3/4 του κάδου,για σωστή κατανομή και διαχείριση της ενέργειας και οικονομία στην κατανάλωση.Χαμηλώστε τη θερμοκρασία έχοντας υπόψιν ότι στους 30ο C εξοικονομείτε έως και 40% ενέργεια!

  Ανακυκλώνετε τις άδειες συσκευασίες στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294