Καλάθι Αγορών (0)
MESOL ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 10kg
-20%
MESOL ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 10kg
Σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, 10kg επαγγελματικού τύπου για τα καλύτερα αποτελέσματα στην καθαριότητα και την οικονομία στο πλύσιμο των ρούχων.
Κωδικός:
121.001
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
49.90 €
Τελική Τιμή:
39.90 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • ​MESOL πλήρες απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων με ενεργά ένζυμα σε σκόνη,σε επαγγελματική συσκευασία 10 κιλά για να προσφέρει πολλές πλύσεις σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή. Η σύνθεσή της επιτρέπει την πλήρη χρήση της σε επαγγελματικούς χώρους ,επαγγελματικά και βιομηχανικά πλυντήρια, ξενοδοχεία κτλ αλλά και σε κάθε νοικοκυριό που επιθυμεί άριστα αποτελέσματα με σημαντικά οικονομικά οφέλη στο πλύσιμο των ρούχων του.

  Ιδανικά κατάλληλη για επαγγελματικά αλλά και οικιακά πλυντήρια ιματισμού. Με ειδική σύνθεση για δύσκολους ρύπους (αίμα, γάλα, αυγά, λάδια κτλ). Προσδίδει άριστη λευκότητα στα λευκά ρούχα και φρεσκάδα ακόμα και σε χλιαρό νερό. 

  Η σκόνη MESOL ανήκει σε μία πλήρη σειρά προ'ι'όντων που παράγει η εταιρία Οικοχημική,Ελληνική εταιρία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής,με γνώμονα τις βασικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα σε άριστη αναλογία τιμής.Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή είναι βιοαποικοδομήσιμες και πλήρως συμμορφωμένες με τους ευρωπα'ι'κούς κανονισμούς ώστε τα προ'ι'όντα να είναι αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Πλήρως πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας ποιότητας και λειτουργίας σε όλα τα στάδια παραγωγής,η Οικοχημική ακολουθεί τους οδηγούς ορθής υγιεινής και τα διεθνή συστήματα διαχείρισης ποιότητας ενώ στηρίζει στο πλαίσιο της Υπεύθυνης φροντίδας την περιβαλλοντική πρακτική.

 • Ιδανική απόδοση στα μαλακά, μέτρια αλλά ιδιαίτερα και στα σκληρά νερά.

  Κατάλληλη αναλογία χρήσης 10 γραμμάρια / κιλό πλύσης και στα ιδιαίτερα σκληρά νερά έως 12 γραμμάρια / κιλό πλύσης.

  Οικονομική επιλογή πλύσης με ένζυμα για άψογα αποτελέσματα. Ιδανική επιλογή για επαγγελματικά αλλά και οικιακά πλυντήρια ιματισμού.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294