Καλάθι Αγορών (0)
BIO-SYSTEM 3 ΕΝΖΥΜΑ 5lt
-30%
BIO-SYSTEM 3 ΕΝΖΥΜΑ 5lt
Καθαριστικό με ένζυμα, 5 lt για επαρκή, βαθύ και μακρύ καθαρισμό σε αποχετεύσεις, φρεάτια, βόθρους και λιποσυλλέκτες
Κωδικός:
128.5330
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
99.25 €
Τελική Τιμή:
69.90 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • ​BIO-SYSTEM 3 ​καθαριστικό με ένζυμα για αποχετεύσεις, φρεάτια, βόθρους και λιποσυλλέκτες, εξουδετερώνει δυσάρεστες οσμές και αποτρέπει τον κίνδυνο φραγής. Λειτουργεί σαν εξαιρετική θεραπεία με σωστή χρήση ώστε να φανούν τα αποτελέσματα σταδιακά και με διάρκεια. Είναι 95% βιοαποικοδομήσιμο, ασφαλές στη χρήση σε όλα τα μέταλλα και τα πλαστικά. Με ευχάριστο άρωμα lemongrass.

  Ιδανικό προϊόν για σταδιακά και μακρά αποτελέσματα ενάντια των οσμών ακόμα και σε φρεάτια, αποχετεύσεις και βόθρους με κολλημένα λίπη στα τοιχώματα. Με σωστή χρήση και αποφυγή χλωριούχων προϊόντων παράλληλα με τη χρήση των ενζύμων θα αποτελέσει θεραπεία για τα ανάλογα σημεία.

  Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Bio-System 3, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

  Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

 • Το καθαριστικό με ένζυμα είναι η θεραπευτική λύση για οσμές και κρατημένα λίπη σε φρεάτια, αποχετεύσεις, βόθρους και λιποσυλλέκτες.

  Το προϊόν χρησιμοποιείται αυτούσιο ανάλογα με τις ανάγκες των εκάστοτε σημείων. Τα αποτελέσματα θα φαίνονται σταδιακά καθώς τα ένζυμα θα ''τρώνε'' τα λίπη και τις κρατημένες βρωμιές όπως τρίχες κ.α. ώστε να απομακρυνθούν για μέγαλο χρονικό διάστημα οι δυσάρεστες οσμές. 

  Προτείνεται η μακρά και σταδιακή χρήση για χρονικό διάστημα ενός μήνα ανάλογα με τις ανάγκες.

  Είναι 95% βιοαποικοδομήσιμο.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294