Καλάθι Αγορών (0)
NUVOLETTA NERO ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ 2lt
-32%
NUVOLETTA NERO ΓΙΑ ΜΑΥΡΑ 2lt
Υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων για μαύρα και σκούρα ρούχα,22 μεζούρες-2 lt για οικονομική καθαριότητα με φροντίδα.
Κωδικός:
122.97035
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
4.33 €
Τελική Τιμή:
2.95 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Τα προ'ι'όντα NUVOLLETTA παράγονται στην Ιταλία με βασική διανομή την Ελλάδα,προσφέροντας οικονομικά αλλά ποιοτικά απορρυπαντικά για καθαριότητα με φροντίδα στα ρούχα σας.

  Το NUVOLETTA υγρό απορρυπαντικό για μαύρα και σκούρα ρούχα έχει απαλά προσεγμένη σύνθεση για απαλό καθαρισμό ώστε να είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων αλλά και στο χέρι με προστασία στα σκούρα χρώματα για μακροπρόθεσμη διατήρησή τους.

  Κατάλληλο για μαύρα και σκούρα ρούχα.

  Οικονομική καθαριότητα και προστασία.

 • Τοποθετήστε στη θήκη του πλυντηρίου τη δόση που χρειάζεται για το πλύσιμο των ρούχων σας όπως και στα απορρυπαντικά για χρωματιστά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Τοποθετήστε στη θήκη του πλυντηρίου τη δόση που χρειάζεται για το πλύσιμο των ρούχων σας σύμφωνα με την ποσότητα αυτών που θα βάλετε στον κάδο και με το πόσο λερωμένα είναι και προσοχή να έχετε στον κάδο μόνο σκουρόχρωμα ρούχα.

  Προτιμητέο είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για ευαίσθητα.Ένα καπάκι αποτελεί μεζούρα ικανοποιητική για:1 καπάκι=60ml για 2,5 κιλά ρούχα.Αποφύγετε τα μάλλινα που χρειάζονται πλύσιμο με ειδικά προ'ι'όντα.Στο χέρι περίπου 1 καπάκι για 10 λίτρα νερό.

  Προσοχή να πλένετε πλήρες φορτίο στον κάδο του πλυντηρίου,γέμισμα στα 3/4 του κάδου,για σωστή κατανομή και διαχείριση της ενέργειας και οικονομία στην κατανάλωση.

  Ανακυκλώνετε τις άδειες συσκευασίες στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294