Καλάθι Αγορών (0)
NOVORIL INOX 1lt
-24%
NOVORIL INOX 1lt
Υγρό γυαλιστικό - καθαριστικό ανοξείδωτων επιφανειών, 1 lt για σωστό καθαρισμό με προστασία στις inox επιφάνειες με μία κίνηση.
Κωδικός:
128.6556
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
14.40 €
Τελική Τιμή:
10.98 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • NOVORIL INOX ​υγρό καθαριστικό γυαλιστικό ανοξείδωτων επιφανειών σε μορφή λαδιού, καθαρίζει, γυαλίζει, προστατεύει τις ανοξείδωτες επιφάνειες με μία κίνηση και άμεσο στέγνωμα. Εμποδίζει την επικάθιση της σκόνης και δεν προκαλεί χάραγμα πάνω στις επιφάνειες. Εμποδίζει την δημιουργία κηλίδων, τα αποτυπώματα χεριού, τα στίγματα από νερό. Κατάλληλο και για οικιακή και για επαγγελματική χρήση.

  Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Novoril Inox, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

  Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Να τηρείτε τα δεδομένα ασφαλείας ως αναγράφονται στην συσκευασία του προϊόντος.

 • Το Novoril Inox είναι ένα προϊόν αυτούσιο για χρήση απευθείας πάνω στις ανοξείδωτες επιφάνειες. Είναι σε μορφή λαδιού για εύκολο πέρασμα και γυάλισμα.

  Περνάμε την επιφάνεια με ένα πανί που έχουμε ρίξει λίγο από το υγρό σε κατεύθυνση μίας συγκεκριμένης φοράς (κάθετα ή οριζόντια) ώστε να λάβουμε τα καλύτερα αποτελέσματα χωρίς γραμμές.

  Μετά το πέρασμα παραμένει γυαλάδα και ένα προστατευτικό φιλμ.

  Επικινδυνότητα & Ασφάλεια κατά τη χρήση:

  Η314: Μπορεί να προκαλέσει σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. P280: Να φοράτε προστατευτικά γάντια και ενδύματα κατά τη χρήση. P301/P330/P331: Σε περίπτωση κατάποσης ξεπλύνετε πολύ το στόμα. P303/P361/P353: Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα/μαλλιά αφαιρέστε ενδύματα και ξεπλύνετε πολύ καλά το δέρμα. P310: Καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων ή γιατρό. P305/P351/P338 Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με νερό για αρκετά λεπτά.

  Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων 2107793777

Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294