Καλάθι Αγορών (0)
SATOL L ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 10kg
-23%
SATOL L ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 10kg
Σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, 10 κιλά επαγγελματικού τύπου με απολυμαντικές ιδιότητες για ιδανικά αποτελέσματα σε ιματισμό νοσοκομείου, κλινικών κτλ.
Κωδικός:
121.0102
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
47.88 €
Τελική Τιμή:
36.95 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • SATOL L πλήρες​ 2 σε 1 απορρυπαντικό και απολυμαντικό πλυντηρίου ρούχων με ενεργά ένζυμα σε σκόνη,σε επαγγελματική συσκευασία 10 κιλά για να προσφέρει πολλές πλύσεις σε ιδιαίτερα οικονομική αναλογία ποιότητας και τιμής. Με πιστοποίηση ΕΟΦ, η σύνθεσή της επιτρέπει την πλήρη χρήση της σε επαγγελματικούς χώρους ,επαγγελματικά και βιομηχανικά πλυντήρια, νοσοκομεία, κλινικές, γηροκομεία, ξενοδοχεία κτλ αλλά και σε κάθε νοικοκυριό που επιθυμεί άριστα αποτελέσματα με σημαντικά απολυμαντικές ιδιότητες στο πλύσιμο των ρούχων του. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό και στα σκληρά νερά.

  Ιδανικά κατάλληλη για επαγγελματικά αλλά και οικιακά πλυντήρια ιματισμού. Με ειδική σύνθεση για δύσκολους ρύπους όπως αίμα, ούρα, κόπρανα, λαδιές κ.α. Απομακρύνει μικροβιακούς οργανισμούς και προσδίδει άριστη λευκότητα στα λευκά ρούχα και φρεσκάδα ακόμα και σε χλιαρό νερό. Εξυπηρετεί ιματισμό και ρούχα από νοσοκομεία και κλινικές που απαιτούν βαθύ και σωστό καθαρισμό με απολυμαντικές ιδιότητες.

  Η σκόνη MESOL ανήκει σε μία πλήρη σειρά προ'ι'όντων που παράγει η εταιρία Οικοχημική,Ελληνική εταιρία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής,με γνώμονα τις βασικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα σε άριστη αναλογία τιμής.Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή είναι βιοαποικοδομήσιμες και πλήρως συμμορφωμένες με τους ευρωπα'ι'κούς κανονισμούς ώστε τα προ'ι'όντα να είναι αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  Πλήρως πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας ποιότητας και λειτουργίας σε όλα τα στάδια παραγωγής,η Οικοχημική ακολουθεί τους οδηγούς ορθής υγιεινής και τα διεθνή συστήματα διαχείρισης ποιότητας ενώ στηρίζει στο πλαίσιο της Υπεύθυνης φροντίδας την περιβαλλοντική πρακτική.

 • Ιδανική απόδοση στα μαλακά, μέτρια αλλά ιδιαίτερα και στα σκληρά νερά.

  Κατάλληλη αναλογία χρήσης 5-15 γραμμάρια / κιλό πλύσης στεγνού ιματισμού και στα ιδιαίτερα σκληρά νερά έως 18-20 γραμμάρια / κιλό πλύσης.

  Οικονομική επιλογή πλύσης με ένζυμα για άψογα αποτελέσματα. Ιδανική επιλογή για επαγγελματικά αλλά και οικιακά πλυντήρια ιματισμού.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294