Καλάθι Αγορών (0)
DESTRAL FRYER TABS
-25%
DESTRAL FRYER TABS
Ειδικές ταμπλέτες καθαρισμού φριτεζών, 2,4kg για πλήρως αποτελεσματικό καθαρισμό φριτέζας άμεσα χωρίς κόπο ιδανικό για επαγγελματίες.
Κωδικός:
122.1112
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
92.80 €
Τελική Τιμή:
69.95 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • ​DESTRAL FRYER TABS ​ειδικές ταμπλέτες καθαρισμού φριτεζών για εξαιρετικό αποτέλεσμα καθαριστικής δράσης με ελεγχόμενο κόστος εφαρμογής για επαγγελματίες. Καινοτομία στον καθαρισμό της φριτέζας χωρίς κόπο με ρίψη ταμπλέτας για αυτόματο καθαρισμό χωρίς τρίψιμο! Δεμν προσβάλει επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα και πλαστικό. Κατάλληλο για καθαρισμό ξεραμένων λιπών και στα σκληρά νερά. Προϊόν βιοαποικοδομήσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον. 

  Ιδανικό για επαγγελματίες χώρων εστίασης και ξενοδοχείων που επιθυμούν κατάλληλο και αποδοτικό καθαρισμό φριτέζας χωρίς να χάνεται επιπλέον εργατοώρα και χωρίς κόπο για τρίψιμο στα καμένα λίπη . Εξαιρετικά αποτελεσματικός και γρήγορος καθαρισμός με ένα προϊόν καινοτομίας.

  Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Destral Fryer Tabs , είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

  Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

 • Ο καθαρισμός της φριτέζας είναι απλά πιο έυκολος και αποτελεσματικός με το Destral Fryer Tabs, καθώς μία ταμπλέτα είναι αρκετή για πλήρη καθαρισμό.

  Αδειάζετε το λάδι από τη φριτέζα, γεμίζετε με νερό και ανοίγετε τη θερμοκρασία στους 100 βαθμούς για 1-2 λεπτά. Σβήνετε τη θερμοκρασία και ρίχνετε μία ταμπλέτα μέσα στη μπασκέτα της φριτέζας. Αφήνετε να δράσει για 20 λεπτά χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι άλλο ώστε με τη σύνθεση της να διεισδύσει μόνη της στα λίπη. Έπειτα πετάτε το νερό και ξεπλένετε καλά. Αν υπάρχει πολύ βαριά βρωμιά από καμμένα λίπη τότε σε αυτή την περίπτωση ρίχνετε δύο ταμπλέτες για πολύ βαθύ καθαρισμό και κατόπιν τις επόμενες φορές θα αρκεί η μία ρίψη.

  Η φριτέζα θα έχει καθαρίσει πλήρως χωρίς καμία επιπλέον κίνηση.

   Προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον, βιοαποικοδομήσιμο.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294