Καλάθι Αγορών (0)
VADELIA SAN 5kg
-20%
VADELIA SAN 5kg
Κρεμοσάπουνο υγρό, 5 κιλά με ήπιες αντισηπτικές ιδιότητες για σωστή υγιεινή και απαλό καθαρισμό στα χέρια.
Κωδικός:
134.4544
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
24.80 €
Τελική Τιμή:
19.89 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • VADELIA SAN ​υγρό κρεμοσάπουνο με ήπιο αντισηπτικό παράγοντα για πλύσιμο των χεριών προσφέροντας απαλό καθαρισμό και ήπια αντισηψία στα χέρια, γιατί περιέχει διγλυκονική χλωρεξιδίνη. Απαλό στο δέρμα καθώς περιέχει καλλυντικά στοιχεία, διαλύεται εύκολα και προσφέρει αποτελεσματική απομάκρυνση των ρύπων από τα χέρια. Φιλικό προς το περιβάλλον, βιοαποικοδομήσιμο.

    Ιδανικό για επαγγελματίες όλων των κλάδων αλλά και ιδιώτες χρήστες, που επιθυμούν να χρησιμοποιούν προϊόντα υγιεινής με ποιότητα και αντισηπτικές ιδιότητες σε οικονομική συσκευασία χρήσης. Το προϊόν τοποθετείται σαν ανανέωση και συμπλήρωμα προϊόντος σε βάση υγρού κρεμοσάπουνου.

    Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ, παραγωγός εταιρία του Vadelia San, είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για επαγγελματική αλλά και οικιακή χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

    Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Το προϊόν χρησιμοποιείτε αυτούσιο για συμπλήρωμα και γέμισμα των δοχείων κρεμοσάπουνου.

    Παίρνουμε την συσκευή με την αντλία ή τη θήκη που θέλουμε να γεμίσουμε και ρίχνουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε από το ανταλλακτικό ώστε να γεμίσουμε την αντλία και το υπόλοιπο το ξαναβιδώνουμε με το καπάκι για επόμενο συμπλήρωμα.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294