Καλάθι Αγορών (0)
COLGATE OPTIC LASTING WHITE 75ml
COLGATE OPTIC LASTING WHITE 75ml
Οδοντόκρεμα,75 ml για καθαρά πιο λευκά δόντια μέσα σε μία εβδομάδα με προστασία του σμάλτου.
Κωδικός:
139.4435
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
2.98 €
Τελική Τιμή:
2.16 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Η COLGATE δημιουργεί πρωτοποριακές οδοντόκρεμες για πιο καθαρό και φωτεινό χαμόγελο και για αίσθηση σα να βγήκατε από τον οδοντίατρο.Χρόνια επιστημονικών ερευνών και συνεργασίας με οδοντιάτρους οδήγησαν στην παραγωγή προ'ι'όντων πλήρως ενδεδειγμένα για τις ξεχωριστές ανάγκες της στοματικής κοιλότητας και τις φροντίδας της από τις καθημερινές επιθέσεις των τροφών ή άλλων παραγόντων.

  Η Colgate Optic White Lasting White με μικροκρυστάλλους που επιταχύνουν τη λευκότητα, περιέχει συστατικά παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι.

  Η σύνθεσή της, δραστική στην αφαίρεση των χρωματικών λεκέδων & στην πρόληψη της συσσώρευσης της πέτρας, βοηθά τα πιο "δραστήρια" στόματα, με πολλούς χρωματικούς λεκέδες, να αποκτήσουν τουλάχιστον ΕΝΑ τόνο πιο λευκά δόντια σε ΜΙΑ μόνο εβδομάδα.

  Με την COLGATE αξίζει να προστατέψετε το χαμόγελό σας,δίνει υγεία και χαρά στη ζωή σας!

 • Εφαρμόστε συστηματικά μια ημερήσια ρουτίνα για τη φροντίδα των δοντιών και του στόματος.Οι περισσότερες οδοντόκρεμες πλέον περιέχουν φθόριο. Είναι ένα συστατικό που βοηθά την αδαμαντίνη να αντέχει περισσότερο στις φθορές. Δεν έχετε λοιπόν παρά να διαλέξετε τη γεύση που σας ταιριάζει καλύτερα.

  Επενδύστε σε καθημερινό, σωστό βούρτσισμα 2-3 φορές την ημέρα, αμέσως μετά από κάθε γεύμα, με μια βούρτσα που καλύπτει τις ανάγκες σας και που φτάνει σε όλα τα σημεία του στόματός σας. Πλένετε σωστά, ζωηρά και συστηματικά τα δόντια, τα ούλα και τη γλώσσα σας και ξεπλύνετε πολύ καλά με νερό.

  Συμπληρωματικά εκτός από την ημερήσια φροντίδα των δοντιών, προσέξτε τη διατροφή σας, περιορίστε τη πρόσληψη ζάχαρης και εντάξτε  στο πρόγραμμά σας μια τουλάχιστον επίσκεψη το χρόνο στον οδοντίατρο.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294