Καλάθι Αγορών (0)
MOLICARE ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 8τεμ.
-42%
MOLICARE ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 8τεμ.
Γάντια καθαρισμού μίας χρήσης, 8 τεμάχια για άμεσο καθαρισμό έτοιμου μπάνιου χωρίς την χρήση νερού με συστατικά φροντίδας και περιποίησης.
Κωδικός:
175.0830
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
4.49 €
Τελική Τιμή:
2.59 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η Hartmann ως ένας από τους κολοσσούς στον τομέα της ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων προϊόντων και εξατομικευμένων υπηρεσιών για κάλυψη κάθε ανάγκης στην περιποίηση ενηλίκων αλλά και ασθενών που επιζητούν αποτελεσματική καθημερινή φροντίδα.

    Η σειρά Molicare Skin Καθαρισμός με τα γάντια καθαρισμού για έτοιμο μπάνιο προσφέρει τη δυνατότητα άμεσου καθαρισμού χωρίς τη χρήση σαπουνιού και νερού καθώς με την ειδικά εμποτισμένη τους σύνθεση με απαλό καθαριστικό προϊόν που περιέχει πανθενόλη και αλόη και την απαλή non woven υφή διατηρούν το pH της επιδερμίδας  ενώ το καθαρίζει απαλά και περιποιητικά. Τα γάντια είναι προϊόν μίας χρήσης και δεν χρειάζεται να ξεπλένετε το δέρμα με νερό.

    Όλα τα προϊόντα καθαρισμού της σειράς MoliCare® Skin έχουν τιμές pH προσαρμοσμένες στο δέρμα με ήπια, καθαριστικά και ενυδατικά συστατικά για βαθύ και απαλό καθαρισμό της ταλαιπωρημένης ώριμης επιδερμίδας. Η σειρά διαθέτει επίσης ειδικά προϊόντα για τον επαγγελματικό καθαρισμό κλινήρων ασθενών ή ασθενών με ακράτεια. Με απαλό δροσερό άρωμα και ουδέτερο pH.

    Δερματολογικά ελεγμένα.

  • Ανοίγετε τη συσκευασία και χρησιμοποιείτε το γάντι καθαρισμού για να παρέχετε άμεσο απαλό καθαρισμό σε ολόκληρο το σώμα περνώντας με ήπια τριβή την επιδερμίδα και χωρίς να χρειάζεται ξέπλυμα με νερό. Το ειδικό καθαριστικό που περιέχει καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα.

     Κλείστε ξανά τη συσκευασία με το ειδικό αυτοκόλλητο.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294