Καλάθι Αγορών (0)
MOLICARE ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ 200ml
-40%
MOLICARE ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ 200ml
Κρέμα προστασίας της επιδερμίδας, 200 ml για αποφυγή ερεθισμών και ''ανοίγματος'' του δέρματος σχηματίζοντας φιλμ προστασίας με οξείδιο ψευδαργύρου κατά των φλεγμονών.
Κωδικός:
175.0221
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
8.97 €
Τελική Τιμή:
5.40 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η Hartmann ως ένας από τους κολοσσούς στον τομέα της ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων προϊόντων και εξατομικευμένων υπηρεσιών για κάλυψη κάθε ανάγκης στην περιποίηση ενηλίκων αλλά και ασθενών που επιζητούν αποτελεσματική καθημερινή φροντίδα.

    Η σειρά Molicare Skin Προστασία με την κρέμα προστασίας της επιδερμίδας με οξείδιο ψευδαργύρου αλλά και πολύτιμο σύμπλεγμα Nutriskin Protection που αποτελείται από πλούσιο φυσικό αμυγδαλέλαιο, ενυδατικά αμινοξέα, κρεατίνη που χαρίζει ενέργεια στο δέρμα και απαραίτητα ακόρεστα λιπαρά οξέα, προλαμβάνει τις φλεγμονές και δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές. Με σύνθεση γαλακτώματος νερού σε έλαιο.

    Όλα τα προϊόντα προστασίας του δέρματος της σειράς MoliCare® Skin έχουν αναπτυχθεί για κλινήρεις ασθενείς και άτομα με ακράτεια. Είναι ειδικά προϊόντα με υψηλής ποιότητας συστατικά για την προστασία της επιδερμίδας στην ευαίσθητη περιοχή από επιθετικές ουσίες που βλάπτουν το δέρμα λόγω της ακράτειας. Κατάλληλα για τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας και ειδικά σχεδιασμένα για να μην περιορίζουν την απορροφητικότητα των προϊόντων ακράτειας.

    Δερματολογικά ελεγμένα.

  • Επαλοίφετε στα σημεία που εκτίθονται περισσότερο λόγω αυξημένης ακράτειας, κατάκλισης ή παραμονής στο κρεβάτι, όπως οι ευαίσθητες περιοχές, οι γλουτοί, η περιοχή του περινέου, σημεία της πλάτης και το αφήνετε να απορροφηθεί με το χρόνο του. Με ειδική σύνθεση για να μην απομακρύνετε με τη χρήση πανών ακράτειας.

    Αποφεύγετε ερεθισμούς από τριβή και φλεγμονές προστατεύοντας το δέρμα.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294