Καλάθι Αγορών (0)
MOLICARE ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 50τεμ.
-35%
MOLICARE ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 50τεμ.
Υγρά μαντηλάκια καθαρισμού, 50 τεμάχια για άμεσο και πρακτικό καθαρισμό της επιδερμίδας χωρίς τη χρήση νερού.
Κωδικός:
175.0383
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
5.85 €
Τελική Τιμή:
3.79 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Η Hartmann ως ένας από τους κολοσσούς στον τομέα της ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων προϊόντων και εξατομικευμένων υπηρεσιών για κάλυψη κάθε ανάγκης στην περιποίηση ενηλίκων αλλά και ασθενών που επιζητούν αποτελεσματική καθημερινή φροντίδα.

  Η σειρά Molicare Skin Καθαρισμός με τα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσφέρει τη δυνατότητα άμεσου καθαρισμού χωρίς τη χρήση σαπουνιού και νερού με τη πρακτική και γρήγορη εφαρμογή σε διάφορα σημεία του σώματος ακόμα και στα πιο ευαίσθητα καθώς το καθαρίζει απαλά και περιποιητικά χωρίς να περιέχει αλκοόλη. Είναι απαλά και σε μεγάλο μέγεθος (200Χ300mm). Διατίθενται σε εύχρηστη συσκευασία με καπάκι που κλείνει για πολλαπλές χρήσεις χωρίς να εξατμίζεται το εμποτισμένο υγρό.

  Όλα τα προϊόντα καθαρισμού της σειράς MoliCare® Skin έχουν τιμές pH προσαρμοσμένες στο δέρμα με ήπια, καθαριστικά και ενυδατικά συστατικά για βαθύ και απαλό καθαρισμό της ταλαιπωρημένης ώριμης επιδερμίδας. Η σειρά διαθέτει επίσης ειδικά προϊόντα για τον επαγγελματικό καθαρισμό κλινήρων ασθενών ή ασθενών με ακράτεια. Με απαλό δροσερό άρωμα και ουδέτερο pH.

  Δερματολογικά ελεγμένα.

 • Χρησιμοποιείστε από το πακέτο την ποσότητα που χρειάζεστε για τον επαρκή καθαρισμό της περιοχής και κλείστε το αυτοκόλλητο για να παραμένουν τα μαντηλάκια υγρά και να μην εξατμιστεί η υγρασία τους.

  Κατάλληλο για όλο το σώμα, για την τοπική φροντίδα και καθαρισμό της επιθυμητής περιοχής χωρίς ερεθισμούς αφήνοντας μία απαλή αίσθηση δροσιάς και καθαριότητας.

  Δεν υποκαθιστά την καθαριότητα ενός μπάνιου αλλά δρα προστατευτικά και συμπληρωματικά.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294