Καλάθι Αγορών (0)
PERLIER CARIBBEAN VANILLA CREAM 250ml
-21%
PERLIER CARIBBEAN VANILLA CREAM 250ml
Κρέμα σώματος, 250 ml για καθημερινή ενυδάτωση με μαγικά αρώματα Βανίλιας Καραϊβικής συνδυασμένα με νότες λουλουδιών για απόλαυση βυθισμένη στις αισθήσεις.
Κωδικός:
131.7842
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
11.25 €
Τελική Τιμή:
8.85 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Τα προϊόντα Perlier για πάνω από 80 χρόνια βρίσκονται στην κορυφή της παραγωγικής βιομηχανίας ομορφιάς με μία ξεχωριστή κληρονομιά στην φροντίδα της επιδερμίδας. Perlier, με αφοσίωση στην παραγωγή δυνατών φυσικών προϊόντων και στην διανομή των καλύτερων που μπορεί να παράξει ο συνδυασμός της επιστήμης με κριτήριο τη φύση.

    Πολυτελή υλικά με χαρακτηριστικά αρώματα ποιότητας συνθέτουν τα προϊότα περιποίησης και ομορφιάς Perlier. Το Perlier Carribean Vanilla Body Cream προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αρώματα στην επιδερμίδα γεμάτα εντάσεις από βανίλια Καρα'ι'βικής και νότες λουλουδιών για αρωματικό πλούσιο χαρακτήρα σε ένα ταξίδι αισθήσεων καθημερινής φροντίδας.

    Απαλότητα βελούδινης υφής και αρωματικής πολυτέλειας...

  • Χρησιμοποιείστε την ποσότητα της κρέμας που χρειάζεται το δέρμα σας για να νιώσει ενυδατωμένο και λαμπερό. Τοποθετήστε τη με κυκλικές κινήσεις κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο δέρμα σας και αφήστε τη να απορροφηθεί για να αποκτήσετε τη βελούδινη αίσθηση.

    Βελτιώνει αισθητά την ξηρότητα κρατώντας ενυδατωμένο ακόμα και το ταλαιπωρημένο δέρμα.

    Ιδανική για όλες τις επιδερμίδες για καθημερινή ενυδάτωση και προστασία.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294