Καλάθι Αγορών (0)
BIOTEN DETOX ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
-36%
BIOTEN DETOX ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Νερό καθαρισμού προσώπου, 400 ml εμπλουτισμένο με 100% φυσικό άνθρακα & HYDRO-NUTRIENT βοηθά στον αποτελεσματικό καθαρισμό, την αποτοξίνωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
Κωδικός:
133.1026992
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
7.78 €
Τελική Τιμή:
4.99 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η Φύση αποτελεί την κινητήριο δύναμη και την πηγή έμπνευσης για τη bioten. Βασιζόμενοι σε αυτό τον ισχυρό δεσμό οι εξειδικευμένοι ερευνητές των εργαστηρίων bioten χρησιμοποιούν τη βαθειά γνώση για τα φυσικά συστατικά και τις ιδιότητές τους για τη δημιουργία της σειράς καλλυντικών bioten.

    Το νερό καθαρισμού προσώπου BIOTEN DETOX είναι εμπλουτισμένο με 100% φυσικό άνθρακα & HYDRO-NUTRIENT και βοηθά στον αποτελεσματικό καθαρισμό, την αποτοξίνωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

    Χάρη στην ειδική του φόρμουλα που περιέχει 94% φυσικά συστατικά απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους σαν μαγνήτης αφήνοντας να αναδειχθεί η λάμψη και η φωτεινότητα στην επιδερμίδα ενώ διατηρεί τη φυσική της υγρασία. Προσφέρει ένα πλήρως αποτελεσματικό καθαρισμό με αναζωογόνηση της επιδερμίδας χωρίς φθορά από τριβή καθώς δεν χρειάζεται ξέπλυμμα. Το HYDRO NUTRIENT, ένα αναβαθμισμένο ενεργό σύμπλεγμα που συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης, αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος διατηρώντας την απαλή υφή και την άνεση σε αυτό. Σύνθεση χωρίς σαπούνι για να μην ξηραίνει ενώ βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας.

  • Ρίξτε μικρή ποσότητα ώστε να εμποτιστεί επαρκώς το βαμβάκι ντεμακιγιάζ και περάστε απαλά χωρίς τριβή στο πρόσωπο και το λαιμό σας.

    Δεν χρειάζεται ξέπλυμμα.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294