Καλάθι Αγορών (0)
ELITE LUX 10 ρολών
-34%
ELITE LUX 10 ρολών
Χαρτί υγείας αρωματικό 10 ρολών με σχέδιο καπιτονέ,3 φύλλων 110 γραμμαρίων για μέγιστη απαλότητα και απορροφητικότητα.
Κωδικός:
111.482.000
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
5.99 €
Τελική Τιμή:
3.94 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Ρολό υγείας από 100% λευκασμένο χημικό πολτό εγκεκριμένο με πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας EUROCERT.Απαλό,ανθεκτικό με απαλό πουδρέ άρωμα και επίστρωση 3 φύλλων για extra απορροφητικότητα ώστε να δημιουργεί την ανάγκη για μικρότερη κατανάλωση λόγω της αυξημένης στρώσης τους.Πλήρως πιστοποιημένο να μη δημιουργεί αλλεργίες και ενοχλήσεις στο δέρμα.Υδατοδιαλυτό για την αποφυγή προβλημάτων στο σύστημα σωληνώσεων.

  Η προέλευση των πρώτων υλών των προ'ι'όντων ELITE ελληνικής παραγωγής είναι αποτέλεσμα πολιτικών ανανέωσης δασών.Ο Διεθνής Οργανισμός Διαχείρησης Δασών(FSC) εγγυάται την επιτήρηση και σωστή διαχείρηση του δασικού πλούτου.

  Προσέχουμε και σεβόμαστε τα δάση του πλανήτη μας.

 • Προσοχή και στον τρόπο στήριξης του ρολού υγείας καθώς και στην φύλαξή του ώστε να μην έρχεται σε επαφή με μικρόβια που υπάρχουν σε άλλα μέρη του μπάνιου,στον τοίχο ή σε ράφια για να μην υπάρξει μεταφορά τους.

  Χρησιμοποιείτε την ποσότητα που κρίνετε ότι είναι αναγκαία για την προσωπική σας υγιεινή και την πλήρη καθαριότητα της περιοχής χωρίς να προκαλείτε τριβές που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς.

  Συνίσταται μετά την χρήση του να γίνεται πλύση με τρεχούμενο νερό ή με υγρά μαντηλάκια ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή για την αποφυγή μικροεστιών βακτηριδίων και την ολοκληρωμένη καθαριότητα των ευαίσθητων περιοχών.

   

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294