Καλάθι Αγορών (0)
SANITAS ΠΑΝΙ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
SANITAS ΠΑΝΙ ΜΙΚΡΟΪΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
Πανί μικροϊνας γενικής χρήσης, 1 τεμάχιο για άμεση αφαίρεση σκόνης και λεκέδων από όλες τις επιφάνειες.
Κωδικός:
153.1037288
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
3.95 €
Τελική Τιμή:
3.25 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Τα SANITAS ήρθαν για να εξυπηρετήσουν τις αυξημένες ανάγκες του νοικοκυριού αψηφώντας τον περιορισμένο χρόνο αφού σας απαλάσσουν από τη σκόνη με τη μία!

  Προϊόντα κατασκευασμένα με αγάπη για την νοικοκυρά, αποτελεσματικά για έναν πιο εύκολο και ξεκούραστο καθαρισμό όλων των ειδών δαπέδου,των επιφανειών και των επίπλων.

  Το πανί μικροϊνών γενικής χρήσης SANITAS ,32 Χ 32εκ., για εύκολο και γρήγορο καθάρισμα από σκόνες και λεκέδες είναι ιδανικό για όλες τις επιφάνειες. Αφαιρεί μοναδικά σκόνη, δαχτυλιές και λεκέδες χωρίς να αφήνει ίχνη και χνούδια.

  Ιδανική λύση για ιδανικά νοικοκυριά!

 • Χρησιμοποιείται σε πολλαπλές χρήσεις και σε πολλές επιφάνειες για απλό καθαρισμό και αφαίρεση λεκέδων ως και για μεγάλη απορροφητικότητα υγρασίας από κουζίνα,μπάνιο,εξωτερικούς χώρους.Είτε με απορρυπαντικό για συγκεκριμένη χρήση είτε και μόνο με νερό για απλό καθάρισμα.

  Απλώνετε το πανί στην επιφάνεια που επιθυμείτε και αφήνετε να περάσει σε αυτή χωρίς να το τρίβετε καθώς απορροφά την υγρασία και τη βρωμιά στο πέρασμά του με τη σύνθεσή του.

  Αν επιθυμείτε να καθαρίσετε ή να φρεσκάρετε μία επιφάνεια χρησιμοποιήστε νωπό το πανί από νερό και περάστε με ομοιόμορφο τρόπο την επιφάνεια αυτή.

  Στραγγίζετε και ξεπλένετε αφήνοντας το να στεγνώσει για να είναι έτοιμο για την επόμενη χρήση.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294