Καλάθι Αγορών (0)
DETTOL ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 250ml
-23%
DETTOL ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 250ml
Καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων, 250 ml για επαρκή καθαρισμό και απολύμανση του πλυντηρίου με καταπολέμηση μικροοργανισμών, βακτηρίων, οσμών.
Κωδικός:
122.7395
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
7.99 €
Τελική Τιμή:
6.18 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Κινούμενοι από το πάθος μας να κάνουμε περισσότερα και με την στήριξη της εμπειρία μας στην εξουδετέρωση μικροβίων, τα προϊόντα της Dettol είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να σας βοηθούν να προστατεύσετε την οικογένειά σας από τα επιβλαβή μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες.

  Το καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων Dettol 5+1 σας βοηθάει στον τακτικό σωστό καθαρισμό του πλυντηρίου σας για να μην συσσωρεύονται μικρόβια και μικροοργανισμοί ακόμα και στα πιο κρυφά σημεία και με στόχο να δουλεύει καλύτερα καθώς βρωμιά, υπολείμματα σαπουνιού,άλατα & μικρόβια συσσωρεύονται εκεί.Οι χαμηλες θερμοκρασίες πλύσης (30°-40°) αυξανουν τον κίνδυνο επιβίωσης μικροοργανισμών μεσα στο υγρό περιβάλλον του πλυντηρίου ρούχων οπότε και αναπτύσσονται οι δυσάρεστε οσμές λόγω των μικροβίων. Ειδικότερα  το Dettol:

  1. Εξουδετερώνει τα βακτήρια κατά 99%
  2. Προλαμβάνει τις οσμές
  3. Απομακρύνει τα άλατα
  4. Απομακρύνει την κρυμμένη βρωμιά*
  5. Αφήνει φρεσκάδα που διαρκεί

  Καθαρά ρούχα από ένα καθαρό πλυντήριο!

 • Χρησιμοποιείστε στους 60 βαθμούς σε κενό κάδο κάθε 2 μήνες.
  Συνιστώμενη δόση ανά χρήση 250ml. Ρίξτε το καθαριστικό υγρό Dettol στο συρτάρι του απορρυπαντικού χωρίς να προσθέσετε απορρυπαντικό. Επιλέξτε το πρόγραμμα των 60°C χωρίς να τοποθετήσετε ρούχα στον κάδο.
  1) Συρτάρι απορρυπαντικού, γυάλινη πόρτα και λάστιχα: Αραιώστε μια κουταλιά της σούπας (15ml) σε 200ml νερό. Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για τον καθαρισμό αυτών των επιφανειών, έπειτα σκουπίστε με καθαρό πανί. Χρησιμοποιήστε γάντια.
  2) Εσωτερικό Πλυντηρίου: Ρίξτε το υπόλοιπο υγρό από τη φιάλη στη θήκη του απορρυπαντικού. (Μη χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό). Κάντε μια πλύση στους 60°C χωρίς ρούχα. Ίσως χρειαστεί να τρέξετε και δεύτερο πρόγραμμα σε περίπτωση παλαιού πλυντηρίου που δεν έχει καθαριστεί ξανά.

  Να χρησιμοποιείται μόνο του χωρίς συνδυασμό άλλων καθαριστικών.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294