Καλάθι Αγορών (0)
ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ FFP2 10τεμ.
-18%
ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ FFP2 10τεμ.
Μάσκες προστασίας FFP2, 10 τεμάχια για μέγιστη προστασία πολλών ωρών με υψηλό φιλτράρισμα αέρος και εργονομικό σχεδιασμό ασφαλείας.
Κωδικός:
156.9242
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
5.95 €
Τελική Τιμή:
4.90 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Μάσκες ενισχυμένης προστασίας τύπου FFP2/ΚΝ95 για αποτελεσματική και υψηλή προστασία ενάντια σε ιούς, βακτήρια, μικροοργανισμούς που παιρνούν μέσω της αναπνοής. Μέσω του εσωτερικού στρώματος φιλτραρίσματος των μη υφασμένων ινών πολυπροπυλενίου, η μάσκα αυτή μπορεί να φιλτράρει έως και 95% των επικίνδυνων σωματιδίων μεγέθους 0,3 μικρών: σκόνη, σταγόνες υγρασίας, ατμοί. Διαθέτει 5 στρώματα προστασίας με υλικό φιλικό προς το δέρμα για να μην δημιουργούνται ερεθισμοί, ενώ παρέχει ευκολία στην αναπνοή μέσω του εργονομικού σχεδιασμού και της ευμετάβλητης τοποθέτησης με την ειδική λάμα στη μύτη για τη σωστή εφαρμογή ανά άτομο.

  Άνετη στη χρήση και προστατευτική μέσω της σωστής τοποθέτησης για να μειώνει την αρνητική επίδραση μικρών σωματιδίων αερολύματος που προέρχονται από το τριγύρω περιβάλλον.

  Επιλέγονται και από επαγγελματίες υγείας αλλά και ιδιώτες για μεγαλύτερη και μακρύτερη προστασία καθημερινής χρήσης ενάντια στο κορωνοϊό και άλλες ιογενείς λοιμώξεις.

  Αξιοπιστία και ασφάλεια με τη σωστή προστασία.

 • Ξεδιπλώστε τη μάσκα και ανοίξτε τη προς την κάθε μεριά χωριστά τραβώντας τα λάστιχα.

  Εφαρμόστε στο πρόσωπο με τη μεταλλική λαβή προς τα πάνω και περάστε τα λάστιχα πίσω από τα αυτιά.

  Τοποθετήστε τη καλά στη μύτη ώστε να εφαρμόζει σωστά.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294