Καλάθι Αγορών (0)
FELCE AZZURA SPRAY ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ 750ml
-40%
FELCE AZZURA SPRAY ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ 750ml
Σπρέι σιδερώματος, 750 ml για εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα με χαρακτηριστική αρωματική αίσθηση του κλασικού αρώματος felce azzura.
Κωδικός:
123.7909
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
4.97 €
Τελική Τιμή:
2.97 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
 • Η Ιταλική παράδοση 130 χρόνων της εταιρίας Paglieri,κατατάσει τη σειρά της Felce Azzura στις πλέον παραδοσιακές και γνωστές παγκοσμίως με υψηλή ποιότητα και χαρακτηριστικά αρώματα.

  Το spray σιδερώματος συμπληρώνει την ευρεία γκάμα φροντίδας ρούχων για απαλά εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα ακόμα και στα πιο δύσκολα υφάσματα μέσω της ειδικής φόρμουλας με σύνθεση απαλά αρωματισμένης πούδρας για ανανέωση στα υφάσματα με φυσικό αρωματισμό.

  Πλήρως πιστοποιημένο κατά την παραγωγή στα καλύτερα εργοστάσια της Ιταλίας σύμφωνα με όλα τα πρότυπα ασφαλείας,κατάλληλο για όλα τα υφάσματα για να προσφέρει την κατάλληλη φροντίδα.

  Μοναδικό προ'ι'όν με χαρακτηριστικό άρωμα!

 • Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση και ψεκάστε πάνω στο ρούχο κατά τη διάρκεια του σιδερώματος. Μικρά ψεκάσματα κατά μήκος των ρούχων.

  Για να αποφύγετε λευκά σημάδια επιτρέψτε στο ρούχο και σε κάθε ύφασμα να το απορροφήσει πριν το περάσετε με το σίδερο. 

  Εύφλεκτο προϊόν. Μην θερμαίνετε το δοχείο και μην ψεκάζετε φλόγες. Μην τρυπάτε το δοχείο ακόμα και όταν αδειάσει. Μακριά από τα παιδιά. Αν έρθει σε επαφή με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

  Μετά τη χρήση να απορρίπτεται σε κάδο ανακύκλωσης.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294