Καλάθι Αγορών (0)
SCOTCH BRITE ANTIBACTERIAL ΓΙΓΑΣ 1τεμ.
SCOTCH BRITE ANTIBACTERIAL ΓΙΓΑΣ 1τεμ.
Σφουγγαράκι κουζίνας,2 τεμάχια + 1 δώρο δυνατό στη χρήση για την καλύτερη συνεργασία στο πλύσιμο των πιάτων και όπου χρειάζεται.
Κωδικός:
152.7887
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
1.14 €
Τελική Τιμή:
0.95 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η λύση για τις απλές καθημερινές ανάγκες του σπιτιού είναι το SCOTCH BRITE..

    Για το πλύσιμο των πιάτων είτε σε απλή χρήση είτε για δύσκολες απαιτητικές εργασίες στην κουζίνα απαιτείται ένας δυνατός σύμμαχος με αντοχή.Το Scotch Brite antibacterial είναι αυτός,δεν χαράζει με το εσωτερικό του και έτσι προστατεύει τα σκεύη σας καθώς τα πλένετε καθώς διατηρεί τα μικρόβια μακριά. Ιδανικό για τα σκεύη, απομακρύνει ακόμα και τη σκληρή βρωμιά από τα καμένα λίπη εύκολα και γρήγορα, αντέχοντας στα δύσκολα και σε κάθε απαιτητική χρήση.

    Πολύ δυνατό, πολύ απορροφητικό, διαρκεί πολύ, δεν ξεφτίζει και δεν σκουριάζει.

    Μοναδικό σε ποιότητα, υπερέχει «ξεκάθαρα» στο πλύσιμο των πιάτων, αφού καθαρίζει αποτελεσματικά και αντέχει πολύ!

  • Ιδανικό για το καθημερινό πλύσιμο όλων των σκευών (πιάτα, ποτήρια, κατσαρόλες, κτλ) αφού η ειδική σύνθεση του σπόγγου βοηθά στην απορρόφηση μεγάλης ποσότητας νερού και στη δημιουργία περισσότερου αφρού.

    Διαρκεί πολύ και δεν ξεφτίζει ούτε σκουριάζει και για να διαρκέσει περισσότερο το σφουγγάρι σας, μετά από κάθε χρήση, ξεπλένετε και στύβετε καλά -Αποφύγετε τη χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες που μπορεί να μην είναι κατάλληλο. 

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294