Καλάθι Αγορών (0)
DEOLIT HAND 4lt
-31%
DEOLIT HAND 4lt
Υγρό κρεμοσάπουνο,4 kg για καθαρισμό και περιποίηση των χεριών ενώ παραμένει απαλό στο δέρμα με τα καλλυντικά του στοιχεία.
Κωδικός:
129.006
Εταιρεία:
Άρωμα:
Καρύδα
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
7.95 €
Τελική Τιμή:
5.45 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία με υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που παράγει και αναπτύσει με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες προ'ι'όντα κατάλληλα για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση όλων των δραστηριοτήτων από απλό καθαρισμό μέχρι και απαιτητικές λύσεις καθαρισμού.

    Το DEOLIT HAND εντάσσεται στην κατηγορία καθαρισμού με καλλυντικά συστατικά κατάλληλα για την καθημερινή καθαριότητα και φροντίδα των χεριών,σε ιδιαίτερα οικονομική συσκευασία για να το τοποθετείτε σε θήκη με αντλία και για να καλύπτει και τον ιδιώτη καταναλωτή και τον επαγγελματία στην καθημερινή του χρήση.Απαλό στο δέρμα με ευχάριστο άρωμα καρύδας.

    Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των προϊόντων της Οικοχημικής είναι βιοαποικοδομίσιμες και συμμορφωμένες με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς με συνέπεια τα προϊόντα μας να καθίστανται αβλαβή και φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Παίρνουμε την συσκευή με την αντλία ή τη θήκη που θέλουμε να γεμίσουμε και ρίχνουμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε από το ανταλλακτικό ώστε να γεμίσουμε την αντλία και το υπόλοιπο το ξαναβιδώνουμε με το καπάκι για επόμενο συμπλήρωμα.

    Κατάλληλο για ικανή χρήση πολλαπλές φορές στην καθημερινότητά μας,ώστε να παρέχει επαρκή καθαριότητα και απομάκρυνση των μικροβίων με μία αίσθηση απαλότητας.

    Βρέξτε τα χέρια σας και ρίξτε 2-3 πατήματα από την αντλία του υγρού για να αναμειχθεί με το νερό και να αφροποιηθεί ώστε να δημιουργηθεί ικανή ποσότητα για επαρκή καθαρισμό.Τρίψτε τα καλά για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα ώστε να απομακρυνθούν καλά τα μικρόβια και ξεπλύνετέ τα καλά με τρεχούμενο νερό.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294