Καλάθι Αγορών (0)
MOLICARE ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 500ml
-47%
MOLICARE ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 500ml
Λοσιόν καθαρισμού σώματος, 500 ml για καθημερινό απαλό και ενυδατικό καθαρισμό με χρήση νερού και πρακτική δοσομετρική αντλία.
Κωδικός:
175.0800
Εταιρεία:
Το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο
Αρχική τιμή:
7.96 €
Τελική Τιμή:
4.23 €
ΠΟΣΟΤΗΤΑ:
  • Η Hartmann ως ένας από τους κολοσσούς στον τομέα της ιατρικής και νοσηλευτικής φροντίδας διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εύχρηστων προϊόντων και εξατομικευμένων υπηρεσιών για κάλυψη κάθε ανάγκης στην περιποίηση ενηλίκων αλλά και ασθενών που επιζητούν αποτελεσματική καθημερινή φροντίδα.

    Η σειρά Molicare Skin Καθαρισμός με τη λοσιόν καθαρισμού σώματος προσφέρει καθημερινό απαλό καθαρισμό, με ενυδατική πανθενόλη και πλούσιο αμυγδαλέλαιο. Εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές ενώ διαθέτει πρακτική δοσομετρική αντλία για ευκολία στην καθημερινή χρήση.

    Όλα τα προϊόντα καθαρισμού της σειράς MoliCare® Skin έχουν τιμές pH προσαρμοσμένες στο δέρμα με ήπια, καθαριστικά και ενυδατικά συστατικά για βαθύ και απαλό καθαρισμό της ταλαιπωρημένης ώριμης επιδερμίδας. Η σειρά διαθέτει επίσης ειδικά προϊόντα για τον επαγγελματικό καθαρισμό κλινήρων ασθενών ή ασθενών με ακράτεια. Με απαλό δροσερό άρωμα και ουδέτερο pH.

    Δερματολογικά ελεγμένα.

  • Γυρίστε τη δοσομετρική αντλία σε θέση ''on'' και χρησιμοποιήστε την επιθυμητή ποσότητα για τον επαρκή καθαρισμό της επιδερμίδας του σώματος.

     Ξεπλύνετε με νερό και ταμπονάρετε με πετσέτα για να λάβετε την υγρασία.

Σχετικά Προϊόντα
Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294