Καλάθι Αγορών (0)
cleanbox.gr

Τρόποι Παραγγελίας & Αποστολής

Οι παραγγελίες σας δίδονται:

  • Μέσα από τον ιστότοπό μας CleanBox.gr

 Περιηγηθείτε και απολαύστε την ολοκλήρωση των παραγγελιών σας μέσα από την ευκολία που σας παρέχει η χρήση του www.cleanbox.gr

Επιλέξτε τα προ'ι'όντα που σας ενδιαφέρουν και τοποθετήστε τα στο καλάθι αγορών σας,επιβεβαιώνετε το σύνολο τους καθώς εμφανίζεται το καλάθι σας και πατάτε ολοκλήρωση αγοράς όπου συμπληρώνετε τα πεδία σύμφωνα με την ιδιότητά σας(πελάτης λιανικής/ιδιώτης ή χονδρικής/επαγγελματίας),με τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο παραλαβής.

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας λαμβάνετε από το σύστημά μας e-mail επιβεβαίωσης για τη λήψη της καθώς και για την συνέχεια της πορείας της όπου και ενημερώνεστε για την παραλαβή της.

 

  • Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας

 Δίνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210 5063294.Επιλέγετε τα προ'ι'όντα που επιθυμείτε και εμείς καταχωρούμε την παραγγελία σας στο σύστημά μας.

Η τηλεφωνική επικοινωνία είναι διαθέσιμη για οποιαδήποτε απορία,διευκρίνηση ή συμβουλή επιθυμείτε να σας παρέχουμε από τις 09:00-15:00 από Δευτέρα έως και Σάββατο.

 

  • Μέσω  αποστολής e-mail

Επιλέγετε τα επιθυμητά προ'ι'όντα(προτιμητέο να υπάρχουν οι κωδικοί τους) και στέλνετε την παραγγελία σας με e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@cleanbox.gr

Σημειώνουμε πως για την ορθή συνεργασία μας θα πρέπει να λάβετε e-mail επιβεβαίωσης της λήψης και της προώθησης της παραγγελίας σας καθώς σε αντίθετη περίπτωση ενδεχομένως να μην έχουμε λάβει το e-mail ή να υπάρχει κάποιο σφάλμα ή να υπάρχει ανάγκη για κάποια διευκρίνηση επί της παραγγελίας σας. 

 

*ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το ενδεχόμενο ακύρωσης μίας παραγγελίας μπορεί να γίνει δεκτό αν δεν έχει ξεκινήσει η παραγγελία από τον δικό μας χώρο(όχι από την εταιρία ταχυμεταφορών) κάτι που γίνεται αυθημερόν το μεσημέρι για παραγγελίες έως τις 14:00 και την επόμενη για παραγγελίες που δίδονται μετά τις 14.00 της ίδιας μέρας.Σε αντίθετη περίπτωση αν έχει ξεκινήσει και εξακολουθείτε να μην θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά της έξοδα.Αν έχετε προχωρήσει σε πληρωμή της παραγγελίας μέσω λογαριασμού ή κάρτας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας επιστρέψουμε το ποσό σε έναν δικό σας λογαριασμό αφού αφαιρεθούν τα τραπεζικά έξοδα και τα τυχόν έξοδα μεταφοράς(το ποσό επιστρέφεται εντός 20 ημερών).

*Το cleanbox.gr διατηρεί το δικαίωμα να παραδίδει τα προϊόντα του σε διαφορετική συσκευασία από την φωτογραφιζόμενη εφόσον το προϊόν παραμένει ταυτόσημο με αυτό που έχει επιλεγεί από τον πελάτη χωρίς πρότερη ειδοποίηση (καθώς οι εταιρίες παραγωγής ενδέχεται να αλλάζουν τις μακέτες τους).

Σε περίπτωση επιλογής επιστροφής προϊόντος τα έξοδα επιστροφής και εν δυνάμει νέας αποστολής τα επιβαρύνεται ο πελάτης σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους των αποστολών με τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Αυτά τροποποιούνται αναλόγως επιπλέον του βάρους και του όγκου των δεμάτων. Αν το προϊόν είναι φθαρμένο ή ελλατωματικό η επιβάρυνση αφορά την εταιρεία μας.

 

Οι παραγγελίες παραδίδονται ως εξής:

  • Με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών(courier)

Οι παραγγελίες επεξεργάζονται ολοκληρώνονται και δρομολογούνται μέσα σε μία μέρα οπότε οι παραδόσεις γίνονται και μέσα σε 24 ώρες με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών( Easymail για Αθήνα & Θεσσαλονίκη και Speedex για την υπόλοιπη Ελλάδα). Συγκεκριμένα για παραγγελίες καθημερινή μέχρι τις 14:00 παραδίδουμε από την επόμενη μέρα και αντίστοιχα οι παραγγελίες μετά τις 14:00 παραδίδονται από τη μεθεπόμενη σε όλη την χερσαία Ελλάδα.Για νησιά και απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 μέρες(σε κάποιες ιδιαίτερα δυσπρόσιτες ,μπορεί να υπερβείτις 3 μέρες με προσδιορισμό δυνατού ωραρίου) εκτός ειδικών συνθηκών που μπορεί να προκαλέσουν κάποια μεγαλύτερη καθυστέρηση.Σε περίπτωση που κάποιο προ'ι'όν είναι σε έλλειψη ή σε μειωμένη διαθεσιμότητα σε σχέση με την ποσότητα που θέλετε να παραγγείλετε ενημερώνεστε άμεσα και ερχόμαστε σε επικοινωνία για να δρομολογήσουμε τον ακριβή χρόνο παραλαβής.

* Για τους πελάτες χονδρικής πώλησης που επιθυμούν μεγάλη ποσότητα προ'ι'όντος/ων ισχύει η άμεση επικοινωνία για την επιβεβαίωση των ποσοτήτων και την ακριβή μέρα παραλαβής.

 

  • Με μεταφορική εταιρία επιλογής μας/επιλογής σας (για πελάτες χονδρικής)

Οι πελάτες χονδρικής πώλησης με όγκο παραγγελίας κάποιων κιβωτίων λαμβάνουν τις παραγγελίες με μεταφορική εταιρία είτε της επιλογής τους είτε με κάποια δικής μας συνεργασίας, εφόσον το κόστος μεταφοράς είναι χαμηλότερο από το αντίστοιχο της εταιρίας ταχυμεταφορών.Το κόστος μεταφοράς-παράδοσης στη χονδρική πώληση(με τις αντίστοιχες τιμές) βαρύνει τον πελάτη και δίδεται με την παραλαβή της παραγγελίας.

 

  • Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα

Κατ'επιλογή του ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την παραλαβή της παραγγελίας του από το κατάστημα της φυσικής έδρας,στην Ηροδότου 60 & Συρράκου Ίλιον-13123, και να αποφύγει τυχόν έξοδα μεταφοράς που βαρύνουν παραγγελίες κάτω των 45 ευρώ.

 

  • Παραλαβή από καταστήματα της εταιρίας κούριερ ανά την Ελλάδα

Κατ'επιλογή του ο πελάτης που διαμένει εκτός Αθηνών μπορεί να επιλέξει την παραλαβή της παραγγελίας του από το κατάστημα της κούριερ που τον εξυπηρετεί και να αποφύγει τυχόν έξοδα που βαρύνουν την παραγγελία του αν η διαμονή του είναι σε απομακρυσμένη δυσπρόσιτη περιοχή στην περιφέρεια ή αν τίθεται οιοδήποτε ζήτημα που τον δυσκολεύει να παραλάβει την παραγγελία στο χώρο του.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την λίστα των καταστημάτων της κούριερ πατώντας εδώ.

Καθώς και τις περιοχές που εντάσσονται στις καθαρά δυσπρόσιτες και βαρύνονται με έξτρα χρέωση 4,50 ευρώ δείτε εδώ.

Τηλεφωνικές παραγγελίες
210 5063294